Rezandy

لاگین شدن به انجمن

14 پست در این موضوع

دوستان میخوام لاگین رو وصل کنم به لاگین انجمنم که مای بی بی هست چجوری میتونم اینکارو کنم؟

لطفا اموزش کامل و مبتدی باشه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
این روی قسمت دانلود که میزنم مشکل داره!

اون مشکلی نداره نت ما طبق معمول مشکل داره با قند شکن تست کنید ببینید

من از قبل فایلشو تو سیستم داشتم.

بفرمایین:

دانلود افزونه jfusion از سرور انجمن

موفق باشید

این رو کجای هاست باید اپلود کنم؟

بعد از مدیریت افزونه ها نصب کنم

بعد موقعیتش رو کجا قرار بدم؟میخوام موقعیتش یوزر6 باشه.

شما اول نصبش کن بعد مشخص میشه باید چکار کنید

این افزونه کامپوننته و باید از مدیریت افزونه ها نصبش کنیدو تنظیماتش رو اعمال کنید و از مدیریت ماژول ها ماژول هاش رو ست کنید در موقعیت دلخواه

خوب من وقتی نصب و بارگذاری رو میرم میزنه ناموفق بود.

میخوام از اون راه برم که مسقتیم توی هاست اپلود کنم و ادرسش رو بذارم توی مدیریت افزونه.اما نمیدونم توی کدوم پوشه اپلودش کنم.

اقا من یه مشکل دارم توی هر فایلی که جوملا رو نصب کردم پوشه تمپ همونجا میمونه و نه منتقل میشه نه کپی میشه نه حذف میشه. هرچندتا جوملایی که نصب کردم پوشه تمپش مونده.اینم که الان نصب کردم پوشه تمپش توی همون مسیر قبل مونده

دوستان متوجه نشدید منظورم چیه:

من میخوام لاگین رو با لاگین مای بی بی که انجمنم هست همگام کنم.یعنی فرد وقتی روی ثبت نام یا ورود میزنه توی انجمن ثبت نام بشه.

پوشه تمپ که میمونه. ولی اینو به من بگین که آیا هنگام نصب اروری دریافت میکنید؟چه اروری؟

نه هیچ اروری دریافت نکردم.فقط واسه نصب نسخه 3 اون قسمت که یه سریاش باید خاموش و روشن باشن رو دیگه ادامه رو بهم نمیداد مجبور شدم از نسخه 2.5 استفاده کنم.

بعدم من نصب رو روی دیتابیس انجام دادم.کل کاری که من کردم:

joomla.hamechikade

اینجا نسخه رو اپلود کردم روی دیتابس نصب کردم.تغییرات و مطالب رو ویرایش کردم کامل که شد بعد همه ی فایلها رو انتقال دادم به روت یعنی : hamechikade.com

بعد دیدم پوشه تمپ همونجا مونده و این موضوع نه تنها واسه این مورد موردای قبلی هم همینطور بوده.حتی با پاک کردن صاب دامین جوملا هم این مورد درست نشد.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری