ارسال شده در تیر 92 با سلام من میخوام یه سایت راه اندازی کنم.قالب رو انتخاب کردم.لطفا قیمت این خدمات رو به تفکیک برام مشخص کنین : 1-فقط راست چین کردن کلیه بخشهای سایت 2-راست چین +فارسی سازی کلیه بخشهای سایت پشتیبانی از این سایت چه مدته و شامل چه مواردی میشه؟ اگه موارد دیگه ایی هم هست برام مشخص کنین لطفا. باتشکر از شما HOME Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز قیمت فارسی سازی خیلی زیاد در می آید من پیشنهاد می دم بدید برایتان سایت طراحی کنند حدودا 500 یا 550 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 92 سلام. پیغام خصوصی کردم.موفق باشید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 92 من به رسمه اینو بگم تو ایران میخوای یه سایت شلوغ و معروف داشته باشی اینجور قالبا به دردت نمیخوره اینجور قالبا تو ایران با نام رایگان شناخته میشوند و اعتبار سایتت خیلی میاد پایین خواستی یه قالب در خور برات طراحی میکنیم با 250-300 تا ولی اگر خواستی فارسی سازی همون قالب بگم به صرفه نیست اولا بعد اگر خواستی 100 تا حدودا هزینه داره اگر خواستی با این ایدی یاهو و یا ایمیل در ارتباط باش. Yahoo ID ! fstarlike info@asiandesign.ir Share this post Link to post Share on other sites