hoseinkord

لود شدن ماژول ها و قالب در صفحه دیگر

6 پست در این موضوع

با سلام و خسته نباشید ..بنده یه قالبی رو برای سایتم زدم ...توی index.php تعدادی لینک به یک صفحه دیگه میدم ....میخوام توی اون صفحه هم مثل بقیه صفحات جوملاییم ماژول ها ,قالب یا هر چیز دیگه ای که توی سایت جوملاییم لود میشه رو داشته باشم....امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو بیان کنم....

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

متاسفانه چند بار متن را خودم ولی چیزی متوجه نشدم.

فرضیه1. اگه برای صفحات جداگانه می خواید باید براشون css طراحی کنید.

فرضیه2. اگه این صفحاتی که می گید جزو صفحاتی باشند که با جوملا ساخته شده که خودشون از قالب پیش فرض استفاده می کنند.

سلام دوست عزیز ، اگه از جوملا 2.5 استفاده میکنید ، میتونین برید به قسمت منوی ها ، منوی صفحه اصلی سایت رو انتخاب کنین ، >> و ماژول هایی که توی صفحه اصلی میخاین نمایش داده بشه رو فعال یا غیر فعال کنین

برای بقیه منو ها هم قابل تغییره

1 کاربر پسند دیده است

تشکر از شما به خاطر وقتی که گذاشتید...صفحه جداگانه هست و من مشکلی با نوشتن css ندارم ...بلکه میخوام تو این صفحه جداگانه بیس جوملا لود بشه یعنی منوها و ماژول ها و ...اگه از قالب پیش فرض جوملا بشه تو این صفحه استفاده بشه که چه بهتر

خب چه نوع صفحه ای هست که با خود جوملا نمیشه ساخت؟؟؟

با جوملا بسازید و مشکلی روی قالب هم ندارید.

صفحه به این طریق هست ...عنوان آخرین مطالب رو با استفاده از php از یه سایت دیگه میگیرم بعد یه لینک به اونها میدم به یه صفحه دیگه(صفحه مورد نظر) ...تو این صفحه کل مطلب رو با استفاده از php نمایش میدم ..

هیچ مشکلی ندارم فقط میخوام تو اون صفحه هم از قالب جوملا استفاده کنم هم ماژول های دیگه هم که فعال کردمنمایش داده بشن...همچنین بقیه قسمت های جوملا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری