reza_mirzapour2002

سوال درمورد jultranews

6 پست در این موضوع

سلام

من Jultranews رو نصب کردم و گفتم مثلا فلان مجموعه رو نشون بده به عنوان آخرین اخبار مثلا.

الان یه چیزی رو پیدا نمیکنم از تنظیمات و اون اینه که در صفحه فراند اند سایت من وقتی لیست آخرین اخبار میاد من روی یه خبر کلیک میکنم دوباره کل اخبار میاد و این خبر من میره زیرآخرین خبر بصورت کامل باز میشه .

از چه راهی میشه تنظیم کنیم که وقتی من روی یه خبر کلیک میکنم فقط همون باز شه ؟

ممنونم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید برای اون مجموعه ای اکه انتخاب کردید از طریق منو یک منو بسازید تا مشکلتون جل بشه.

نشد . این سایت رو مشاهده کنید .

http://iirjournal.ir/

منوی مقالات . یکی از مقاله ها رو روی چکیده اون کلیک کنید باز میشه ولی آخر همه و هر کدوم رو کلیلک کنید تا باز شه میره آخر همه باز میکنه .

من میخوام هر کدوم رو که کلیک کردیم فقط خودش باز شه

ممنونم

در تنظیمات ماژول خودتون و در قسمت اختصاص منو نمایش رو بگزارید فقط روی منوی اصلی و تیک بقیه منو ها رو بردارید

با تشکر از اساتید گرامی

ولی درست نشد . من یه صفحه دارم به اسم مقاله و این ماژول رو گفتم فقط در مقاله نشون بده .

تخصیص منو مشکلی نداره . ولی من یه مقاله رو که کلیک میکنم میخوام در صفحه جدید فقط همون باز بشه . الان کلیک میکنم در صفحه جدید همه مقالات باز میشه و مقاله مذکور هم آخر همه بصورت کامل باز میشه .

ممنونم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری