mrs.salari

قالب پیوندی

18 پست در این موضوع

سلام روز خوش سایت پیوندها رو دیدین که عکسهای صفحه اول سایت چطور پشت سر هم نمایش داده میشن؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام از همچین قالبی واسه سایتم استفاده کنم کسی سراغ داره ؟ لطفا راهنمایی کنید یا لینک برام بذارید مهمه ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

آدرس اون سایتی که میخوام قالب سایتم مثل اون باشه : peivandha است منم یه قالب مثل اون میخوام در باره اون فریمورک که گفتین میشه بیشتر توضیح بدین که چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید تو طراحی قالب از این فریمورک استفاده کنید

تقربیا چنینی قالب بصورت تجاری وجود داره

خب چیکار کنم ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ بله تجاریش هست :oom:

نیازی به قالب خاصی نیست. شما میتویند از این دو ماژول که به گفته سازنده هاشون رایگان هستند استفاده کنید:

Fun Supersized (پیشنهاد میشه از این استفاده کنید.چون به اون چیزی که میخواهید شبیه تره)

jf Slideshow

البته برای این که بتونید روی اونها از مطالب و ماژول ها استفاده کنید لازمه که بک گراند اجزای صفحه رو برحسب RGBA تعریف کنید و شفافیت کم به بک گراند ها بدین

هر کاری کردم دانلود نشد یعنی اصلا گزینه دانلود نداره میتونید لینکش رو برام بذارید؟ ممنون میشم

توی سایتشون برای محصولات رایگان هم از افزونه فروشگاهی استفاده کردند که باعث میشه برای دانلود فایل هفت خان رستم رو بری و سپس هفت خان اسفندیار و بالاخره یه فایل رو دانلود کنی. :25r30wi:

بفرمایید: دانلود از سرور انجمن جوملای ایران

موفق باشید

راستی از مدیریت ماژول نصبش کنم یا مدیریت افزونه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط نصبش کافیه یا اقدامات دیگه هم لازم داره ؟

از جوملا 2.5 استفاده می کنید ؟

از مدیریت ماژول ها باید نصبش کنید ، برای استفاده هم باید تنظیمات باب میل خودتون رو انجام بدید.

موفق باشید

ماژول رو نصب کردم از چه طریقی فعال میشه که بتونم اونو از توی سایت ببینم ؟ میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

روی سایتم نمیتونم عکسها رو بصورت slideshow ببینم ماژول مربوطه رو نصب کردم مسیر هم به اون دادم برای آپلود عکس ها اما بازم نشون نمیده!!!!!!!!!!!!!!!11111:21:

روی لوکال چک کردم مشکلی نداشت.

این موارد رو چک کنید:

1-ماژول در حالت منتشر شده باشه

2- موقعیت ماژول مناسب باشه( اگر موقعیت absolute دارید توی اون بگذارید)

3- صفحات اختصاص داده شده به ماژول درست باشه

4-مسیر تصاویر که وارد کردید درست باشه( مثل /images/slider )

من این موقعیتی که گفتین رو ندارم کدوم موقعیت رو شما پبشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عکسها باید روی هاست باشن یا از سیستم اصلی هم میشه آپلود کرد؟؟؟؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید؟؟:21:

لینک بذارید تا بگیم تو چه موقعیتی قرار بدید

باید تو هاست باشه ، برای اینکه عکس ها تو هاست باشه باید از طریق سیستم خونه و ... به هاست اپلود کنید /!!

خب یخورده بیشتر راهنمایی کنید یعنی من نمیتونم توی لوکال پیش نمایش سایت رو با این ماژول ببینم؟؟؟؟؟ اگه براتون مقدوره راهنمایی کنید خب میخوام یاد بگیرم :oom::oom::oom:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری