mortaza_max

در مورد دامنه .ir

10 پست در این موضوع

سلام من دامنه .ir ثبت کردم و تو سایت nic هم ثبت نام کردم. الان از سایت نیک یک ایمیل با عنوان تعهد نام اومده که متنش اینه:

جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنه*ی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کرده*اید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.

این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه شما نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.

از این پس کلیه دامنه*هایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید می*شوند

خب من الان دقیقا باید چیکار کنم. من شخص حقیقی هستم. دوستانی که تجربه دارند لطفا کمک کنند؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز اینو بنویس امضا کن بفرست بره

اینجانب آقا / خانم / شرکت » « به شناسه « »

در مورد دامنه هایی که صاحب امتیاز آنها بوده یا پساز این اقدام به ثبت آنها می نمایم، اعلام می دارم

کلیه دامنه ها را بدون سوءنیت به ثبت رسانده و هیچیک از این دامنه ها ناقض حقوق اشخاص ثالث بویژه

حقوق مربوط به نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نبوده و همچنین مغایرتی با قوانین و مقررات

جمهوری اسلامی ایران ندارد.

همچنین متعهد می گردم در صورت ثبت دامنه برای شخصیا شرکتی دیگر، شناسه مربوط به همین شخص

یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک مثبت (کارت ملی، روزنامه رسمی) اعلام نمایم، کلیه

مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا اقامه دعوی در مورد دامنه های ثبت شده برعهده اینجانب

می باشد.

ممنون دوست عزیز. سایت من یه سایت تبلیغاتی هست. مشکلی پیش نمیاره که؟

با سلام

دوست عزیز بعضی اسامی هستن که برای ثبت آنها نیاز به تعهد نامه هستش مثل اسم ایران و.......

بله عکس کارت ملی رو باید در همون آدرس اینترنتی که در ایمیل گفته شده یعنی http://www.nic.ir/Upload_Documen و گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه بفرستین.

البته این طور که معلومه یه تعهدنامه هم میخواد که باید بنویسید و امضاء کنید.

من این کار رو برای گرفتن پاسخ محرمانه انجام دادم.اگر همونطور که میگن انجام بدین خیلی هم راحت هست.

روزهای کاری ساعت 9تا 10 صبح و 2بعدازظهر تا 3 پشتیبانی آنلاینشون هست و شما از منوی سمت راست سایت میتونید بهشون دسترسی پیدا کنید و سوالاتتون رو ازشون بپرسین .

همچنین میتونید به بخش پرسش های متداول برین و به دنبال جواب مشکلتون باشید

سلام

سعی کنید از خود سایت nic.ir خرید نکنید!

این کارو از طریق نمایندگی ها انجام بدید،این کار دو ویژگی داره :

1.با سیستم مزخرف nic درگیر نمیشید.

2.هزینه کمتری رو نمایندگی از شما اخذ میکنند.

بعد از ثبت نام فقط شناسه رو بردارید برای ارائه به سایت های نمایندگی جهت ثبت.

لیست نمایندگی ها در خود nic موجوده ، اگر نیاز داشتید پیام خصوصی بدید تا سایتی رو معرفی کنم.

موفق باشید.

ممنون دوست عزیز منم از سایت نیک خرید نکردم از سایتی که هاست خریدم دامین هم خریدم. راستی باید برای دامنه هم سئو سازی کرد؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری