memary14

سلام کسی میدونه مشکل وبم چیه 5دقیقه لودش طول میکشه؟ لطفا کمک کنید

7 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

علارغم اینکه هم یه پلاگین افزایش سرعت رو وبم نصب کردم و حالت zipفعاله اما هنوز 5 دقیقه لودش طول میکشه ؟

هنوز چندتا مطلب بیشتر روش درج نکردم :13:

ویرایش شده در توسط memary14

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

حجم بالای تصاویر.تعداد زیاد ماژول ها در صفحه ی اصلی و تا حدودی سرور شما و... در این افت سرعت سهیم هستند.

این لینک سنجش سرعت سایت شما و دلایل اون رو نشون میده

یه سوال داشتم وقتی جوملا رو صحیح نصب میکنی ایا باید فایل zip شم از رو هاست حذف کنی

بله. دلیلی نداره که اون فایل zip رو نگه دارید.

فایل های زیپ بطور مستقیم استفاده نمیشوند مگر اینکه برای دانلود قرارشون بدین

دوست عزیز هرچی ماژوله تو صفحه اصلی فعاله , فقط چندتا اسلاید شو تو صفحه اصلی دارید!!!!

اون فایل zip هم تاثیری در لود سایتتون نداره هم میتونید حذفش کنید هم میتونید نگاهش دارید

ممنون از پاسخگویی همه دوستان اگه ممکنه یه نگاه دیگه بندازید با این وجود که هیچی نیست رو سایت و تمام ماژول ها رو هم غیر فعال کردم اما بازم 1.5 مگه حجم سایت نمیدونم دیگه باید چیکار کنم در ضمن gzipهم فعاله ؟؟؟؟؟؟؟؟

این طور که من پرسیدم میگن باید بهینه بشه اما من نمیدونم باید چطوری بهینه سازی کنم اگه ممکنه بگید چطور بهینه سازی می کنند اگه کسی از دوستان وقت داره میتونم پسوردمو بهش بدم برام بهینه سازی بکنه یا یه سایت که خدمات بهینه سازی انجام میده بهم معرفی کنید با تشکر

تصاویرتون بهینه نیست. در اون لینکی که بهتون دادم و بخش Optimize images تصاویر نامناسب و همچنین نسخه ی بهینه شده ی آنها بدون افت کیفیت موجوده

همچنین تعداد فایل ها تصویری شما زیاده که با CSS sprites میتونید مثلا به جای 10 تا فایل 1 فایل رو برای اجرا داشته باشید که وقت کمتری رو صرف اینکار کنه.

در اینترنت جستجو کنید تا بیشتر درباره ی CSS sprites بدونید و بتونید از اون استفاده کنید تا حجم صفحاتتون بیاد پایین

همچنین پیشنهاد میکنم اگر میتونید منوی change style رو غیر فعال کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری