mrs.salari

نشان ندادن منو بعد از نصب قالب

11 پست در این موضوع

زمانی که قالب رو به عنوان پیش فرض انتخاب میکنم توی سایت نو ها رو نشون نمیده فقط تصویر قالب رو داره کسی میتونه زاهنمایی کنه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توی اکثر قالبها این مشکل رو داره:21:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تا اون جای که من میدونم هرقالب یه موقعیت داره و شما باید موقعیت منو رو با موقعیت های که قالب داره مطابقت بدی

میشه بیشتر توضیح بدین یعنی چیکار کنم که منوها رو نشون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول باید موقعیت های قالب رو بدست بیارید سپس مدیریت ماژول ها و موقعیت منوهاتون رو تغییر بدین

یعنی برم تو مدیریت قالب اونجا تنظیمات رو انجام بدم بعد مدیریت ماژول و غیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب مدیریت قالب که فقط فعال و غیر فعال سازی داره !!!!!!!!! کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟//:auau::auau:

دوست عزیز بعد از پیش فرض کردن قالب مورد نظر تو صفحه اول سایت خودتون بعد از آدرس این ها رو بنویسید site.com/?tp=1 و موقعیت رو انتخاب کنید و منو مورد نظر خودتون رو از قسمت ماژول ها تو اون موقعیت منتشر نمائید .

موفق باشید

میشه بیشتر راهنمایی کنید! این کار رو کردم اما باز هم بی فایده بود اگه امکان داره کامل برا توضیح بدین چیکار کنم ممنون :oom::oom:

ببینید من این کار رو هم کردم یعنی ادامه مسیر اون قسمت رو اضافه کردم که اینطور پیغام میده :

xhtml outline

حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلش چیه ؟ کسی میدونه ؟

ببینید دوست عزیز هز قالبی موقعیت های خودش رو داره .. شما ممکنه در قالی موقعیت left داشته باشید و توش 10 تا ماژول قرارداده باشید

ولی در قالب دیگری موقعیت left وجود نداره بنابراین هر ماژولی در اون موقعیت دارید نمایش داده نخواهد شد

پس با تغییر قالب باید برید به مدیریت ماژولها و بر اساس قالب جدید موقعیت بدید

شرمنده اگه براتون امکان داره بیشتر راهنمایی کنید چون من موقعیت قالب و ماژول ها رو چک کردم اما دقیقا متوجه نمیشم چیکار باید بکنم میشه واسم توضیح بدین :oom:

با توجه به این تاپیک و تاپیک اسلایدر تمام صفحه suprized حدس میزنم یا قالب شما مشکل داره یا اینکه شما تنظیمات ماژول ها رو درست انجام نمیدین

سایتتون رو آنلاین کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم(هاست رایگان هم برای این کار کافیه ولی برای استفاده خیر)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری