baxnet

یک سوال فنی

4 پست در این موضوع

درود

میشه دقیقا تفاوت بسته نصبی نال شده و دیگر بسته ها رو توضیح بدین.

این بسته های نصبی که هستند چه ایراداتی دارند؟

خیلی از سایتها همین بسته ها رو فارسی میکنند و به قیمت های بالا میفروشند چرا مال اونا ایراد نداره؟

مثلا میگن مشکل امنیتی داره خب من سایتم بک آپ هفتگی داره. یه سایت شرکتی هم هست. برام امنیت اصلا معنی نداره. هر موقع خرابکاری شد بک آپ رو فراخوانی میکنم. خب این کار الان ایراد داره

من 6 ماهه یه بسته نصبی نال شده رو استفاده میکنم ( البته نمیدونم نال شده هست یا نه ولی بسته نصبی خارجی هستش ) چرا هیچ مشکلی نداشتم تا حالا؟

لطفا دوستانی که تخصص دارند جواب بدند. میخوام دقیق به جواب سوالم برسم.

پیشاپیش تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

افزونه یا قالب یا بسته ی نصبی نال شده نسخه رایگان یا بهتر بگم کرک شده ی نسخه های تجاری و اصلی هستند.

شرکت هایی که محصولاتی رو بصورت تجاری ارائه میدهند معمولا لایسنس یک دامنه ای قرار میدهند.مثل شرکت راکت تم. یوتم . rsjoomla و...

حالا یه سری افراد در قالب نالر میان و اون ها رو میگیرن و دستکاری میکنند و آزادش میکنند تا روی هر سایتی نصب بشه و رایگان منتشر میکنند.اما در این میون یه سری نالر ها هستند که برای بدست اوردن منافع شخصی یه سری کدهای مخرب یا شل در اون بسته های نصبی قرار میدن که باعث نفوذ بهتر هکر ها و سرقت اطالاعات و هک میشه.( بیشتر نالرهای روسی و عربی این کار هارو میکنند) البته گاهی اوقات هم هدف تبلیغ از گذاشتن کد تبلیغ از سایت نالر هست با گذاشتن آدرس سایت هست و گاهی اوقات هم این کدها با کاهش سرعت لود سایت همراهه.

این که شما میگین بک آپ هفتگی میگیرین بله این بکاپ باعث میشه که اگر هک شدید زیاد نگران نشید و برگردونید بکاپ رو. ولی در نظر بگیرید حتی آیا اگر قرار باشه حتی 1 دقیقه صرف بازگرداندن اون بکاپ باشید در هر هفته باشید(البته بیشتر از 1 دقیقه خواهد شد) و کاربران شما بگن که سایت شما همیشه در هک هست بهتره یا اینکه سایت شما همیشه سالم باشه و به کار خودش ادامه بده؟

پس اگر میخواهید این دردسر ها رو نداشته باشید و سایتی سالم و بی دردسر داشته باشید دو راه دارید:

1- بسته ی نصبی اصلی رو از سایت سازنده یا سایتی معتبر خریداری کنید.

2- اگر از بسته نصبی نال استفاده میکنید بسته رو به یک فرد مصلط به امور امنیت و آشنا با کد های مخرب بدین تا بسته رو پاک سازی کنه.

موفق باشید

تشکر از آقای وحید طاهری

حالا میانگین قیمت یه بسته نصبی چنده. همون حدودی هم بگید خوبه

قیمت ها مختلفه. بستگی داره قالب و بسته نصبی چطوری باشن(حرفه ای باشه. متوسط باشه یا یه طرح ساده تر). بسته نصبی برای کدوم شرکت هست(سازنده) و اینکه شما اون بسته رو از کجا خریداری میکنید.بسته نصبی چه قابلیت هایی داره و ...

فکر میکنیم حداقل قیمت برای بسته های نصبی جوملا از نوع قالب 25000 تومان باشه ولی باز ممکنه شما قالب نخواین و یک کامپوننت مثل فروشگاه سازها بخواین که بصورت بسته نصبی ارائه میشن که معمولا قیمتشون بالاتر هست.

پیشنهاد میکنم که به فروشگاه های قالب مراجعه کنید. فروشگاهی مثل p30template که حداقل برای کاربران این انجمن شناخته شده هست و نیاز به معرفی نداره.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری