mrs.salari

**** توازن منو ، قالب و ماژول ****

9 پست در این موضوع

یه قالب نصب کردم که منوها رونشون نمیده تو مدیریت منو موقعیت منو رو واسه اون قالب گذاشتم و توی مدیریت ماژول هم موقعیت قالب و منو رو انتخاب کردم اما بازم منوها رو توی سایت بهم نشون نمیده !!!! تنظیمات ماژول و منو باید طبق هم باشن یعنی موقعیتی که برای منو انتخاب میکنم با موقعیتی که برای ماژول هست باسد یکی باشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما برای منو که نمیتونید موقعیت تعریف کنید!

روال کلی این هست که میگم:

یک دسته منو میسازید

در این دسته منو تعدادی آیتم منو ایجاد میکنید مانند خانه ، اخبار ، تماس و...

اکنون میرید در مدیریت ماژول ها و یک ماژول جدید از نوع منو ایجاد میکنید

در تنظیماتش موقعیت را یکی از موقعیت های قالب پیشفرض قرار میدید

نام منو را همان دسته منویی که قبلا ساختید انتخاب میکنید

نمایش : در تمام صفحات

انتشار : بله

ماژول منو ایجاد کردم اما وقتی نمایش زیرمجموعه ها رو روی بله میذارم منوها رو عمودی توی سایت نشون میده و زمانی که غیرفعال باشه فقط گزینه های منو رو میاره مثل درباره ما اما محتویات اون رو نشون نمیده چطور میتونم مشکلش رو رفع کنم ؟ :jan:

هیچ راه دیگه ای نیست که سریع تر و راحت تر باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

قالب آماده بوده یا خودتون ساختید؟ اگر قالب آماده بوده که دیگه نیاز به نوشتن css برای منو نیست

در صورت امکان آدرس سایتتون رو قرار بدین

قالب آماده از سایت joomla24 هست که نصب کردم الان منوها رو نشون میده اما هرچقدر محتویات منو باشه از تصویر کم میکنه یعنی مثلا اگه وسط صفحه مطلب دارم پایین و بالای صفحه تصویر داره اما وسط اون که جای مطلب هست همون بک گراند قالب هستش !!! این مشکل چطور رفع میشه ؟؟؟ راستی میتونم عکس صفحه اصلی قالب رو حذف کنم که فقط تصاویر همون ماژول رو نشون بده ؟؟

توضیحاتتون گویا نیست. بهتره حداقل دموی تصویر قرار بدین تا بفهمیم چی میگین(هرچند دموی آنلاین اگر باشه بهتره)

یه پیشنهاد دیگه هم براتون دارم. چند وقتیه به سوالات شما دقت کردم.تقریبا سوالاتتون شبیه به همه. منو- ماژول suprized و... . به نظر من اگر آموزش جوملا 2.5 رو بشینید بخونید بهتر نتیجه میگیرید.

موفق باشید

ممنون از راهنمایی و پیشنهادتون :25: اما من بخش مربوط به قالب و ماژول رو به اندازه کافی مطالعه کردم ولی این مشکل رو نمیدونم چطور حل کنم همه گزینه های مربوط به تنطیمات قالب و ماژول رو امتحان کردم اما بی اثر بوده ! میتون تصویر پیش فرض قالب رو حذف کنم ؟ اخه زمانی که عرض و یا ارتفاع اونو کم میکنم بازم تصویر slideshow رو نصفه نشون میده یعنی نصفه بالای صفحه و نصفه پایین صفحه سایت رو و وسط صفحه هیچی!!!! مشکل من اینه حالا براتون مقدوره راهنمایی کنید؟:oom::oom::oom:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری