ارسال شده در تیر 92 با سلام بنده قصد تهیه این افزونه رو دارم JA K2 Extra field Filter and Search component کسی میدونه چطور میشه خریدش؟ آیا فارسی شدش وجود داره؟ باید از شرکت های ایرانی درخواست خرید کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 92 نسخه نال شدش رو دارم ولی جرات استفاده ازشو ندارم. کسی پیشنهادی داره؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 92 قیمت این ماژول متاسفانه بالاس . چون این ماژول به تنهایی توسط joomlart فروخته نمی شه و باید همه ی افزونه ها را خرید کنید. با اقای مردان زاده تماس بگیرید اگر ایشون اکانت جوملارت خریداری کردند می تونند با قیمت مناسب تر در افزونه را در اختیار شما بزارن وگرنه مجبورن باید همون نسخه که در نت هست و ممکنه دست کاری شده باشه و یکمی هم قدیمی را استفاده کنید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 92 با سلام... خیر عزیزم متاسفانه لایسنس فروش افزونه های جوملاآرت در حال حاضر موجود نیست! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 والا نال هم باشه کارمون راه میفته یا لااقل یه افزونه مشابه این معرفی بفرمایید. کارمون لنگ مونده ممنون میشم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 من نال همون افزونه که اتفاقا به زبان روسی هم بود پیدا کردم و ترجمه کردم. نصب کردم درست کار می کنه فعلا حالا دیگه بعدشو خدا میدونه! اگر کسی خواست پ خ یا ایمیل بده براش می فرستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام از اینجا می توانید دانلود کنید فیلتر و جستجوی فیلدهای JA K2 Filter (سایت هنوز تکمیل نیست و قوانین و جزییات درج نشده) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام بنده قصد تهیه این افزونه رو دارم JA K2 Extra field Filter and Search component کسی میدونه چطور میشه خریدش؟ آیا فارسی شدش وجود داره؟ باید از شرکت های ایرانی درخواست خرید کنم؟ شما میتونی از این دو نسخه استفاده کنی JA K2 Filter and Search 1.1.0 JA Extensions Full Package - تمامی افزونه های جوملا آرت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 لینک ها خراب است. بیزحمت بفرستید به این ادرس webtaak@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 برای خرید این افزونه اکه تمایل دارید تماسhttp://www.webfo.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 لینک تمامی افزوته های جوملا آرت خراب استو لطفا مجددا بگذارید و ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 این افزونه رو موجود دارم و خریدم قبلا چند روز پیش هم نسخه جدید داد که دانلود کردم لطفا تماس بگیرید سر قیمت باهم کنار میایم نگران نباشید در صورت نیاز دسترسی به پنل اصلی بهتون داده میشه تا مستقیم از خود سایت فروشنده دانلود کنید برای اینکه خاطرتون جمع باشه موفق و پیروز باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 این افزونه رو موجود دارم و خریدم قبلا چند روز پیش هم نسخه جدید داد که دانلود کردم لطفا تماس بگیرید سر قیمت باهم کنار میایم نگران نباشید در صورت نیاز دسترسی به پنل اصلی بهتون داده میشه تا مستقیم از خود سایت فروشنده دانلود کنید برای اینکه خاطرتون جمع باشهموفق و پیروز باشید سلام من هم به این افزونه نیاز زیادی دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 سلاممن هم به این افزونه نیاز زیادی دارم از طریق پیام خصوصی به حضرتعالی پاسخ داده شد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 سلام خواهشا برای من هم بفرستید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلامخواهشا برای من هم بفرستید دوست گرامی تجاریه، در صورت تمایل برای تهیه از طریق پیام خصوصی با بنده در تماس باشید . از طریق پیام خصوصی به حضرتعالی پاسخ داده شد. ارسال افزونه های تجاری به هر شکل خلاف قوانین انجمن هست . لطفا قوانین را مطالعه و رعایت کنید . متشکرم .. ویرایش شده در بهمن 93 توسط Masood Ashoori Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 سلام تو اینترنت سرچ کنید براتون میاره JA K2 Filter and Search جوملا - Google-Suche Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 دوستان سلام عذر میخوام این تاپیک رو آوردم بالا بنده کامپوننت jaK2filter رو روی جوملا 3 نصب کردم اما وقتی جستجو رو میزنم ارور 500 میده کلاس نمایش پیدا نشد [کلاس، فایل]: jak2filterViewitemlist، C:\xampp\htdocs\irvf\components\com_jak2filter\views\itemlist\view.html.php با چند قالب امتحان کردم ، jaK2filter رو از جاهای مختلف هم دانلود کردم و هم خریدم - با ورژن های مختلف K2 هم امتحان کردم اما باز هم ارور میده :1dco2x0p1lilzhfpg1t هم روی لوکال تست شده هم روی هاست . در جوملا 2.5 به خوبی کار میکنه اما در جوملا 3 ارور میده :13: دیگه مغزم به جایی نمیرسه اینترنت رو هم زیرو رو کردم اما هیچ مطلبی راجع بهش نبود. [motat] به شدت به کمکتون نیاز دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 دوستان سلام عذر میخوام این تاپیک رو آوردم بالا بنده کامپوننت jaK2filter رو روی جوملا 3 نصب کردم اما وقتی جستجو رو میزنم ارور 500 میده کلاس نمایش پیدا نشد [کلاس، فایل]: jak2filterViewitemlist، C:\xampp\htdocs\irvf\components\com_jak2filter\views\itemlist\view.html.php با چند قالب امتحان کردم ، jaK2filter رو از جاهای مختلف هم دانلود کردم و هم خریدم - با ورژن های مختلف K2 هم امتحان کردم اما باز هم ارور میده :1dco2x0p1lilzhfpg1t هم روی لوکال تست شده هم روی هاست . در جوملا 2.5 به خوبی کار میکنه اما در جوملا 3 ارور میده :13: دیگه مغزم به جایی نمیرسه اینترنت رو هم زیرو رو کردم اما هیچ مطلبی راجع بهش نبود. [motat] به شدت به کمکتون نیاز دارم باسلام دوست عزیز لطفا ایمیل خودتون بررسی کنید موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 من اورجینالش رو دارم . اگر خواستید پ.خ کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 نسخه اصلی این افزونه رو کی داره؟ ممنون میشم بهم توی پ خ قیمت بده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 خرید با مبلغ 4500 تومان از سایت شولی لینک خرید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 :auau::33::auau::auau::auau::auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 94 برای خرید با لایسنس میتونید بهم پیام بدید Share this post Link to post Share on other sites