rusta

مشکل با سایت

6 پست در این موضوع

با سلام

بدلیل مشکلی که سایت من با گوگل پیدا کرده و ویروسی شدن هاست من . بنده می خوام کلا سایتم رو پاک کنم و یه قالب جدید نصب کنم . با توجه به رنکینگ خوبی که سایت من توی گوگل داره چطور باید قالب جدید رو روی هاست نصب کنم که مشکلی واسه رنکینگ سایتم پیش نیاد . با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

رنک ربطی به قالب ندارد.

لینک های مطالب و محتوای شما ثبت شده است در صورت تغییر آنها به مشکل بر می خورید اگر چارت یا نقشه ای از سایت دارید بر اساس آن چیدمان محتوا را درج کنید ( با سرعت!)

پشنهاد شما واسه من چیه ؟

یعنی بر اساس نقشه سایت قبلی سایت جدید رو طراحی کنم ؟

بله .مثلا" اگر در پوشه دانلود فایلی به نام firefox داشتید مسیر و لینک به همان صورت در سایت ایجاد شود :

Tags | Namesite.com

ظاهر کار و قالب رو متفاوت طراحی کنید اما تا اونجای ممکن مسیرها تغییر پیدا نکنند.

اگر ویروسی در کار باشه در فایل های شماست. در صورتی که مطالب و لینک ها و صفحات در دیتابیس تنظیم میشن.

پس شما میتونید از جدول های مطالب ، منو ، افزونه های خاص و ... بک آپ بگیرید و در دیتابیس اون سایتی که میخواین از اول بسازید ایمپورت کنید.

البته پیشنهاد میکنم قبل از حذف سایت با یک فرد آشنا به امنیت جوملا مثل مهندس افضلی ( مدیر امنیت انجمن) مشورت کنید

سعی کنید لینک هایی که دارید از دست نره،از نام مستعار های مشابه هم استفاده کنید تا بتونید لینک های قبلیتون رو با همون تگ ها بسازید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری