memary14

چطور باید مطالبو وارد جوملا کرد؟

3 پست در این موضوع

با سلام خدمت همه ی دوستان من تازه کارم و کلا گیج شدم چطور ی باید مطالبو وارد جوملا کنم من اموزش هارو هم خوندم اما هیچی نفهمیدم؟

من تو سایتم یه منوی اصلی دارم و یه ماژول کا 2

حالا منوی اصلی رو ساختم اما نمیدونم باید مطالبو تو ماژول کا2 درج کنم یا تو سایت و همچنین مجموعه ها رو هم نمیدونم

اگه ممکنه برای من توضیح بدید که وقتی یه ایتم به منوی سایت اضافه می کنم باید دیگه چیکارا کنم و مطالبو کجا بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مطالب را باید توی مدیریت مطالب یا اگه از کاتو استفاده می کنید در مدیریت کا تو - کامپوننت k2- ایجاد مطالب جدید اضافه کنید

در حالت انتشار بگذارید ضمن اینکه تاریخ نمایش و ایجاد و ... را صحیح تنظیم کنید

و با استفاده از ماژول آخرین اخبار یا لینک کردن به منو ها و ... نمایش دهید

به نظر من چون شما اول کارتونه بهتره k2 رو کلا حذف کنید و ابتدا جوملا رو یاد بگیرید و بعد میبینید که کا2 هم بلدید.

صرف نظر از کا2 ساخت مطلب شامل مراحل زیر هست:

1- رفتن به مدیریت مجموعه ها و ایجاد مجموعه ای جدید برای مطالبتون

2- رفتن به مدیریت مطالب و ایجاد یک مطلب و انتخاب مجموعه و سایر تنظیمات

در این مرحله اگر بخواین مطلب در صفحه اصلی هم بیاد باید مطلب رو ویژه کنید که گزینش معلومه

3- رفتن به مدیریت منو ها و ایجاد یک منو از نوع "مجموع بلاگ" و انتساب به مجموعه ساخته شده و ذخیره آیتم منو

بعد از این مطالبی که در اون مجموعه ساختید، در همون منویی که به مجموعه انتساب دادید به نمایش در خواهند آمد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری