Vahid Taheri

مشکل بخش security درایو(خارج از بحث وب)

1 پست در این موضوع

با سلام

همونطور که توی عنوان گفتم این سوال خارج از بحث وب هست و در حیطه ی کامپیوتر و شبکه هست.

من دو تا سیستم دارم که اونا رو شبکه کردم. چند روز پیش ویندوز یکیشون رو عوض کردم. بعد از اون شبکه بهم ریخت و حتی بعد از تنظیم دوباره خراب بود. به این صورت بود که از اون سیستم که ویندوزش قدیمی تر بود میومد داخل این ولی از این نمیرفت داخل اون و میگفت دسترسی نداری.

کلی سر و کله زدم و در اخر اومدم در بخش security یکی از درایورهای کامپیوتری که ویندوزش قدیمی تر بود تغییراتی ایجاد کردم.

حالا متوجه شدم اون سیستم حتی نمیتونه به فایل هایی که توی خودش و درون اون درایو هست دسترسی پیدا کنه.

الان میخوام کاری کنم که به تنظیمات اولیه برگرده یا حداقل دسترسی به اون کامپیوتر درست باشه اما با ادیت کردن بخش security اون درایو کلی ارور میاد و کلی فایل رو رد میکنه. از طریق safe mode هم نشد کاری کنم. ولی میشه بصورت پوشه به پوشه و فایل به فایل تغییرات رو لحاظ کرد که خیلی وقت میبره.

آیا کسی راه حلی داره؟ آیا تغییر ویندوز مشکل حل میشه؟ راستی ویندوز هر دو سیستم 7 هست.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری