ارسال شده در مرداد 92 سلام به دوستان گل یه قالب کپ این سایت میخوام systemgroup.net لطفا مدت انجام کار و هزینه رو بگین ممنون منتظرم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 باید ای دی من تماس بگیریم تا صحبت کنیم javanshah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 این قالب میشه 250 تومن - امنیتش خیلی بالاست اگر این امنیت رو بخواید و یا نصفشو همبخواید که حداقل نصفش لازمه نصف امنیتش 200 تومن که امنیت کامل 500 تومن میشه . ولی اگر این قالب رو با امنیت معمولی بخواید250 تومن هزینش میشه در عرض 5 روز تا یک هفته بستگی به شرایط 6 روز متوسطش . بازم خواستید با من تماس بگیرید. لطفا بین 5 بعد از ظهر تا 9 شب . 09356790568 حسین زاده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 این قالب میشه 250 تومن - امنیتش خیلی بالاست اگر این امنیت رو بخواید و یا نصفشو همبخواید که حداقل نصفش لازمه نصف امنیتش 200 تومن که امنیت کامل 500 تومن میشه . ولی اگر این قالب رو با امنیت معمولی بخواید250 تومن هزینش میشه در عرض 5 روز تا یک هفته بستگی به شرایط 6 روز متوسطش . بازم خواستید با من تماس بگیرید. لطفا بین 5 بعد از ظهر تا 9 شب . 09356790568 حسین زاده امنیت ؟ با امنیت کامل 500 تومان ؟ :dadad4::dadad4: حیف که خودم وقت نمیکنم ! حتی تاپیک بزنم ! و گرنه رایگان این قالب شیک رو در اختیار کاربرا قرار میدادم ! ممنون از پاسختون نه عزیز سر گردنه هست مگه ! 500 تومن ! قیمت کمتر کسی سراغ نداره ؟ :jan: برقرار باشید :auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 شما قیمت بدید تا ببینیم با این قیمت میشه کاری کرد یا نه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 آقا من با 100 تومن 1 هفته ای حلش می کنم . اگه می خواید تماس بگیرید admin@higgstheme.com Share this post Link to post Share on other sites