mahshid868

راهنمايي درباره سايت فروشگاه

8 پست در این موضوع

با سلام

من مي خوام يك وب سايت براي يك فروشگاه طراحي كنمۀ ضمنا تازه كار و مبتدي هستم و فروشگاهم امكانات عمومي مثل خريد آنلاين و در خواست كالا هم داره و ...

حالا سوالم از حرفه اي ها اينه كه مي تونم با جوملا همجين وب سايتي رو طراحي كنم و يا اينكه با استفاده از نسخه هاي آماده پرستاشاپ استفاده كنم ؟؟ يعني كدوم براي ي تازه كار بهتره و كدوم امكانات بيشتري داره . در واقع ميخوام راهنماييم كنيد از چه cms اماده اي استفاده كنم؟؟

با تشكر از دوستان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

به نظر من شما 2 راه دارید

یعنی در واقع از 2تا cms می تونی استفاده کنی که مزیت هاش رو بهت میگم

اول:

اگر می خوای از فروشگاه ساز به غیر از جوملا استفاده کنی ، از اپن کارت استفاده کن (می تونی دانلود کنی و رو لوکال باهاش کارکنی)

دوم:

اگر از جوملا می خوای استفاده کنی باید از افزونه جوم شاپینگ یا ویرچو مارت استفاده کنی (نظرم جوم شاپینگ هست)

مزیت گزینه دوم اینه که به جز فروشگاه ، یک وب سایت قوی هم داری ولی اپن کارت فقط فروشگاه هست(یا کلا بقیه cms ها به جز جوملا)

اگه میخوای اداره ش ساده باشه از جوم شاپینگ استفاده کن.زیبا و کارایی راحتی داره

به این تاپیک یه سر بزن

سلام دوست عزیز

من تا حالا چند تا وب سایت فروشگاهی ساختم و همشون رو با ویرچومارت کار کردم.

علتشم این بود که هم افزونه های بیشتری داره و هم قالب های سازگار باهاش بیشتره و البته قدرت و امکاناتش یه چیز دیگست.

البته یکم کار کردن باهاش پیچیدست ولی با یک کار کردن باهاش همچی دستت میاد.

به نظر من اگر میخوای از جوملا استفاده کنی، از ویرچومارت استفاده کن.

موفق باشید.

دوستمون درست میفرمایند.اگه با ویرچومارت آشنایی داری حتما ازش استفاده کن.

اگه تعداد محصولاتتون کم هست از جوم شاپینگ،اگه نیاز به کار گسترده تری دارید ویرچومارت...

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من اپن کارت تا حالا کار نکردم در واقع تو جوملا هم مبتدی هستم .

من این قالب فروشگاهی رو گرفتم ( توش نوشته پشتیبانی از فروشگاه ساز معروف virtuemart یعنی ویرچومارت ؟؟؟؟؟؟؟؟)

http://www.qesign.net/template/joomla/520-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-joomla-shopping-template-rt-mynx.html

ولی خب بعد نصب تصاویر رو لود نمیکنه و این error رو داد

NOTE: Mynxx for Joomla 2.5 does not have integrated styling or override support for Virtuemart, as was apparent in the Joomla 1.5 version. Therefore, Virtuemart will not be included in this RocketLauncher, including the frontpage modules. You can still use Virtuemart, or an alternative ecommerce extension in the meantime, although it will use its default styling.

من فقط فایل رو دانلود و نصب کردم . آیا لازمه فایل دیگه ای نصب کنم؟؟؟؟/

جوملا

به نظر من شما 2 راه دارید

یعنی در واقع از 2تا cms می تونی استفاده کنی که مزیت هاش رو بهت میگم

اول:

اگر می خوای از فروشگاه ساز به غیر از جوملا استفاده کنی ، از اپن کارت استفاده کن (می تونی دانلود کنی و رو لوکال باهاش کارکنی)

دوم:

اگر از جوملا می خوای استفاده کنی باید از افزونه جوم شاپینگ یا ویرچو مارت استفاده کنی (نظرم جوم شاپینگ هست)

مزیت گزینه دوم اینه که به جز فروشگاه ، یک وب سایت قوی هم داری ولی اپن کارت فقط فروشگاه هست(یا کلا بقیه cms ها به جز جوملا)

ویرایش شده در توسط mahshid868

متشکرم از جواب دوستان

من ی سایت معرفی محصولات با جوملا طراحی کرده بودم قسمت مدیریت تصاویرش برای مشتریم مشکل بود. خواستم ببینم همه قالب ها مدیریتش مشکله یعنی جوملا 2.5 این طوریست ؟؟؟؟؟؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری