ارسال شده در مرداد 92 یه طراح قالب میخوام جهت همکاری طرح گرافیکی رو خودم میدم تبدیل به طراحی قالب جوملا 2.5 بکنه قیمت رو اعلام کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 150 تومن . خواستید با ایمیل من تو امضام تماس بگیرید . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 فک کنم قیمت یه خورده بالاست فقط یک قالب نیست که بصورت ماهانه کار میکنیم تعداد قالب ها متغییره از 1 تا 10 قالب؟! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 اگه تعداد بالاست تا 100 تومن هم می تونیم بگیریم. حالا شما یه تماس بگیر با هم بیشتر صحبت کنیم . شمارمو پیام خصوصی کردم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 با سلام نمونه کارها رو ببینید اگه ok بود تو قیمت هم کنار میام.... گروه طراحی آرتیزان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 با سلام: در صورت تمایل به همکاری در زمینه طراحی قالب سایت لطفا با بنده تماس بگیرید. شماره تماس در سایت مرکز هنر دیجیتالی موجود می باشد. با تشکر: طاهری Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 سلام می تونیم این کار را در صورت سفارش بالا خیلی ارزانتر از بقیه دوستان انجام بدیم با ای دی javanshah در یاهو تماس بگیرید Share this post Link to post Share on other sites