ارسال شده در مرداد 92 دوستان من یه فرم می خوام دقیقا کپی این 403 Forbidden اگه باز نشد پروکسیتونو ببندید تا باز شه فقط می خوام اطلاعات بعد از پز شدن فرم به مدیر ارسال شه همین دوستان هر کس می تونه هزینشو بگه که خداییش خیلی گیرم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 همچین کاری زمان بر و یکم حوصله اضافی میخواد که به خاطرهمین قیمت ها یکم جور در نمیاد. طراحی این فرم مشکل نیست ولی زمانبره خوب من نمیگم ارزون میگم شاید دوستان قیمت خیلی پایه ای بدن ولی خوب به خاطر زمانی که میبره و تو کاراری دیگم وقفه ایجاد میکنه من قیمت 50 تومنو میدم ولی میگم شاید دوستان قیمت ارزونتر از این رو بدن. شـــــــــــــــــــــــــــــــــآید. خواستین با Yahoo آی دی من تماس بگیرین fstarlike Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 دوست عزیز کدهای همین فرم موجوده ازین هام می تونید استفاده کنید در ضمن این فرم همه چیزش درسته فقط اسم فایل آپلودی رو تو میل نمی نویسه اگه امکانش هست یه مقدار تخفیف بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 ببخشید من وقت نمیکنم ولی شما این فرمو داشته باش (فقط فرمه دکمه ارسال و اینا رو میتونی تو نت جیتجو کنی و پیداکنی) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 ارسالش که دادا php می خواد من بلد نیستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 اگر آشنایی با زبانن برنامه نویسی یکم داشته باشید تو نت در مورد توابع زیر جستجو کنید پیدا میکنید. ارسال اطلاعات در php به صورت post و گرفتن و چاپ آن در یک صفحه دیگر با post , echo_$ من وقت داشتم کاری نداشت ارسال . ببخشید دوستان بیان و پروژه رو در اختیار بگیرن . Share this post Link to post Share on other sites