ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوستان لطفا کسانی که میتونن طراحی قالب رو به صورت حرفه ای آموزش بدن با من تماس بگیرین 09372118456 کارهایی که در حال حاضر میتونم انجام بدم طراحی قالب با div هفتاد درصد بلدم کار با psd = سی درصد بلدم جاوا و جی کوری = بلد نیستم سی اس اس = 50 درصد بلدم کار با فرم ورک ها = اصلا بلد نیستم ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 برو همین کلاس های استاد طالبی . جوملا ایران - آموزشگاه جوملای ایران - اولین مرکز پرورش متخصص طراح وب - جوملا ایران - آموزشگاه جوملای ایران - اولین مرکز پرورش متخصص طراح وب من رفتم همه چیز از طراحی قالب رو یادگرفتم . یاعلی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 خوب شما دو نکته مهم رو بلدین یعنی css و html البته فتوشاپ رو باید بیشتر کار کنید تا به 100 برسین همین مقداری که بلدین به جای دادن خزینه بالای کلاس های آموشی از فیلم ها وآموزشات php - photoshop - java script - html 5 و حتی css3 که تو سطح نت بسیارند استفاده کنید پیشنهاد میکنم به همراه فیلم های اموزشی که میبینید پروژه ای رو شروع کنید و به همراه اون جلو برید . من خودم 3-4 سال پیش با همین روش ها کار کردم و رفته رفته بر مطالب سوار شدم - تو یه ماه پس از اموزشات یعنی 4 سال پیش من قدرت نوشتن اسکریپت های هم سطح جوملا و یا ووردپرسو دارم پس اموزش ها ی سطح نت و سی دی های بیرون موثرن . موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 سلام اگه کسی از دوستان طراحی قالب با فرم ورک رو هم به من یاد بده ممون میشم لطفا برای قیمت تماس بگیرید 09372118456 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 کارت تو اینجا رایگان حل میشه. مرجع فیلم آموزش فارسی Share this post Link to post Share on other sites