Amin.Manager

ماژول JM News Pro

6 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

من موندم با چه زبانی بگم که در بخش مناسب تاپیک بزنید. در توضیحات بخش افزونه ها یا ماژول های جوملا 2.5 نوشته دانلود افزونه. ننوشته درخواست افزونه. من همین امروز نوشتم همه ی این بخش رو با کلی دردسر پاک سازی کردم دوباره ...

----------------------------------------------

این افزونه رایگان. این هم لینکش :JM News Pro

فقط یه ثبت نام لازم داره اون هم که رایگانه

من موندم با چه زبانی بگم که در بخش مناسب تاپیک بزنید. در توضیحات بخش افزونه ها یا ماژول های جوملا 2.5 نوشته دانلود افزونه. ننوشته درخواست افزونه. من همین امروز نوشتم همه ی این بخش رو با کلی دردسر پاک سازی کردم دوباره ...

وحید جووونم با زبون شیرازی نگفتی که!!! ها کاکو:auau: ببخشید من دیگه اینکارو نمیکنم ، ببخشید ناراحتت کردم

این افزونه رایگان. این هم لینکش :JM News Pro

فقط یه ثبت نام لازم داره اون هم که رایگانه

من قبل از تایپیک زدن عضو سایته شدم ولی وقتی عضو رایگان شدم خواستم دانلودش کنم زده بود buy now داخل تصویر زیر میتونی ببینی:

[ATTACH=CONFIG]4440[/ATTACH]

کلی سرچ کردم تا از یه جای دیگه گیرش اوردم به هر حال ممنون رفیق، بازم ببخشید منو.:4d564ad6:

خو کاکو مو که برا خودوم نگفتُم :25r30wi:

این صفحه را ببینید : ماژول جوملا 1.7 و 2.5 [بایگانی] - انجمن جوملا ایران

این یه چیزی هست که میشه گفت دغدغه ی خیلی از مدیران انجمن بوده. آرشیو افزونه ها. و اگر یادتون باشه مهندس مردانه زاده برای این کار میخواست از چندین نفر استفاده کنه و افزونه های مفید رو منظم کنه تا کاربران به جای دیدن 20 صفحه یه صفحه رو ببینن و ماژول های مختلف رو ببینن.(که البته زیاد جواب نداد)

البته اگر کمی بد بهتون گفتم بسیار عذر میخوام :ds6a5d:

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری