msi_academy

چطور صفحه ای رو به صفحه دیگه ریدایرکت کنم؟

4 پست در این موضوع

سلام

من میخوام صفحه از جوملامو ریدایرکت کنم به صفحه ای دیگه اما هرکار می کنم با استفاده از خود کامپوننت جوملا که برای ریدایرکت هست نمی شه . می خوام گوگل صفحه جدیدم رو ایندکس کنه و قدیمیه رو برداره .

از طریق سی پنل هم ریدایرکت می کنم فقط وقتی که آدرس بدون www زده بشه ریدایرکت میکنه اونم فقط به صفحه اول میفرسته اما من مشخص می کنم که به یه صفحه خاص بره ولی نمیشه .

میشه بهم یاد بدید چطور ریدایرکت کنم ؟

ممنونم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

می تونید از طریق کد ریدایرکت 301 در فایل htaccess این کارو انجام بدید

برای مثال؛

Redirect 301 /oldpage.html http://www.example.com/newpage.html

Redirect 301 /oldpage2.html http://www.example.com/folder/

تا جایی که ممکن است از بکاربردن افزونه و پلاگین خودداری کنید

ویرایش شده در توسط Mohammad Moradi

دوستان یه اتفاق نا خوشایند افتاده واسم

من هم مشکلی شبیه مشکل دوستمون داشتم و میخواستم آدرسی جدید از یکی از صفحات سایتم در گوگل بجای آدرس قدیمی ثبت بشه اومدم اول آدرس جدید رو در گوگل اندکس کردم (یعنی هر دو آدرس قدیمی و جدید در گوگل بود) بعد آدرس قدیمی رو ریدایرکت کردم به جدید. بعد یکروز دیدم عنوان آدرس جدید در گوگل جایگزین عنوان آدرس قدیمی شده اما آدرس همچنان قدیمی است و جالب تر اینکه آدرس اندکس شده جدید دیگه توی گوگل نیستش.

اومدیم ابروشو درست کنیم چششو هم کور کردیم.این گوگل چقد سوسوله مواظب نباشیم کارمون تمومه. کسی راهی واسه این چنین مواردی داره که آدرس جدید جایگزین بشه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری