ارسال شده در شهریور 92 سلام به همه ی دوستان به دلیل کمبود وقت و اجبار برای انجام سریع یک پروژه، نیاز به همکاری یک توسعه دهنده ی حرفه ای و سریع برای انجام یک پروژه ی کوچک بصورت حضوری در محل شرکت (تهران) دارم. و حدس میزنم 1 تا 2 روز زمان کافی است لطفا دوستان (و مدیران اگر فرصت دارند)، اعلام آمادگی کنند. جزئیات پروژه : انجام تغییرات جزئی در یک کامپوننت جدید شامل درگاه بانک، و ... (این بومی سازی شامل راست چین و فارسی کردن نیست) توضیحات برای شما پ خ می شود. با سپاس از همه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 توضیحات بیشتر را برای من پ.خ کنید اگر کمکی از من بر بیاد حتما انجام میدم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 از مدیران انجمن کسی نیست که 2 روز زمان داشته باشه؟ پروژه تجاریه و حتما در پرداخت هم خوش قول هستیم[dasdas] Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 توضیحات را برای من ارسال کنید و از ارسال اسپم جلوگیری نمایید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 توضیحات را برای من ارسال کنیدو از ارسال اسپم جلوگیری نمایید ممنون از توضیح شما که خودتون رو موظف میدونید با چنین لحنی به مدیران انجمن هم تذکر بدید! پروژه و این تاپیک بسته شد. خودم کار رو انجام دادم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 توضیحات را برای من ارسال کنیدو از ارسال اسپم جلوگیری نمایید امر دیگه ای نبود؟! چای قلیون چی؟ Share this post Link to post Share on other sites