reyhann

قالبی که در آرتیستر ساختم و در cpanel آپلود کردم را در مدیریت قالبهای جوملا نمی*بینم

11 پست در این موضوع

سلام

در آرتیستیر قالب جدیدی ساختم. ولی موقع نصب قالب در جوملا 2.5 پیغام "خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد" را میگیرم.

ضمنا این قالب را در cpanel هم آپلود کردم ولی وارد پنل مدیریت جوملا که میشوم در میان قالبها دیده نمیشود.

ممکن است راهنمایی کنید.

سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اون راه حلی که از طریق پیام خصوصی بهتون گفتم رو چک کردین ؟ (استفاده از کاوش)

ولی من اصلا مدیریت الحاقات ندارم.

مدیریت الحاقات همون قسمت نصب و حذف هستش ترجمه های جوملا فرق میکنه

خب من در همین قسمت قالب را خواستم نصب کنم ولی با این پیغام مواجه میشوم:

خطا! نمیتواند فایل xml نصب جوملا را در بسته آن بیابد.

ضمن اینکه قبلا در سی پنل آنرا در فولدر تمپلیت نصب کرده ام. ولی الان در بخش قالبها دیده نمیشود که تیک آنرا فعال کنم.

(قبلا از این روش یعنی نصب در سی پنل و فعال کردن در قسمت قالبها در جوملا استفاده کرده بودم و مشکلی نداشتم.)

قالبتون رو یه بار از زیپ خارج کنید مجدد زیپ و اقدام به نصب کنید ببینید

در آرتیستیر با چند نام اکسپورت کردم. که میدانید بصورت زیپ است. هر کدام را هم در سی پنل آپلود کردم و سپس اکسترکت کردم. ولی در بخش مدیریت قالبهای جوملا آنها را نمیبینم که انتخاب کنم.

شما مگه از قسمت نصب و حذف نصبش نمیکنید؟ فایل رو از زیپ خارج کنید دوباره زیپ کنید و از قسمت نصب و حذف نصبش کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری