ارسال شده در مهر 92 سلام میخواستم قیمت طراحی یک قالب شرکتی هاستینگ با تمام صحه ها و سئو رو بدم به یکیاز دوستان قیمت اعلام کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 ساده می خواید یا گرافیکی؟با هاست ودامنه یا بدون هاست و دامنه؟ منظورتون از صحه ها رو متوجه نشدم؟ لطفا بیشتر توضیح بدید تا بشه قیمت رو اعلام کرد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 بله شیک میخوام با سئو هاست دامنه سرور اینا که خودمون میدیم برای شرکت هاستینگ میخوام الته چون شروع کاره ارزون باشه تونم صفحه بود که ف نیفتاده منظور از صفحه ها مثلا صفحه مربوط به هاست دامنه و .... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 سلام فقط قالب جوملا مد نظر دارید یا میخواهید whmcs هم براتون نصب و کانفیگ بشه و یه قالب مثل همون برای whmcs مد نظر دارید ؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 فقط جوملا میخوام بابا کسی نیست مثل اینکه طراحی کنه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 طراحی قالب بصورت گرافیکی قیمت پایه 350 تومان البته پیشنهاد میکنم برای شروع کار قالب های انگلیسی هاستینگ جوملا رو بهینه سازی نمایید و پس از مدتی اقدام به طراحی کنید در صورت تمایل با بنده از طریق ایمیل یا پ.خ در تماس باشید موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 درود دوست گرامی هزینه نسبت به حجم و کیفیت کار متغییر هست. در صورت تمایل با ایمیل بنده در تماس باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 350!!! اسباب بازی که نیست !!! سایت هاستینگ سئو حرفه ای میخواد من یه کار شیک از نظر گرافیکی حرفی ای میزنم برات 100 بابت قالب psd میگیرم پیاده سازی به جوملا تمام صفحات استفاده از css فشرده رعایت سئو افکت های css3 به جای تکرار عکس و افکت عکس و ... 800 جمعا 900 بدون هزینه هاست و دامین و بهینه سازی و نصب و کانفیگ whmcs که اگه بخوای برای این ها هم میشه قیمت مجزا داد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 سلام ببخشید من تازه واردم میشه یکی جواب بده از کدوم قسمت باید پست جدید ایجاد کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 من براتون میتونم این قالب رو بر اساس یک اسکریپت اختصاصی که برای خودتون طراحی میشه بزنم - کاملا سئو و با قالب رسمی مدیریت اختصاصی و 3 ماه پشتیبانی - تحویل به خاطر طراحی اسکریپت در 1.5 هفته و امنیت بالا استفاده از تکنولوژی اژاکس و غیره ... در ضمن یک طرح بسیار ویژه هم برای کسانی که نمیتونن هزینه رو پرداخت کنن داریم که میتونید در لینک http://asiandesign.ir/news.php?id=18 من قیمت 450 هزارتومن رو پیشنهاد میدم نه 800 هزار تومن و نه 1 میلیون تومن . خواستین در خدمتم. info@asiandesign.ir YAHOO ID ! fstarlike http://asiandesign.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 350!!!اسباب بازی که نیست !!! سایت هاستینگ سئو حرفه ای میخواد من یه کار شیک از نظر گرافیکی حرفی ای میزنم برات 100 بابت قالب psd میگیرم پیاده سازی به جوملا تمام صفحات استفاده از css فشرده رعایت سئو افکت های css3 به جای تکرار عکس و افکت عکس و ... 800 جمعا 900 بدون هزینه هاست و دامین و بهینه سازی و نصب و کانفیگ whmcs که اگه بخوای برای این ها هم میشه قیمت مجزا داد دوست عزیزم هرکسی قیمت خودش رو داره بهتره کار خودتو بکنی و نظر ندی موفق باشید:25: Share this post Link to post Share on other sites