ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سایت آپ لایک ، خرید لایک ویرایش شده در مهر 92 توسط classes Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 100 هزار لایک رو تا چه زمان و قیمتی انجام می دهید؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 100 هزار لایک به قیمت 1,450,000 تومان می باشد و برای جمع آوری لایک های فعال حدود یک ماه زمان می برد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 100 هزار لایک به قیمت 1,450,000 تومان می باشد و برای جمع آوری لایک های فعال حدود یک ماه زمان می برد. تاثیری روی رتبه سایت در گوگل داره ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 بله ، قطعا . اگر کمی درباره سئو در وب اطلاعاتی داشته باشید می دونید که گوگل به hit ها یا بازخوردهایی که کاربران از شبکه های اجتماعی به سایت شما میدهند اهمیت فراوانی می دهد. ما مشتریانی داشته ایم که فقط به خاطر دریافت hit صفحه خودشون رو به ما سپردند و باز خورد خوبی هم گرفته اند. متوجه نشدین بگید تا از خود گوگل لینک زبان اصلی رو براتون ارسال کنم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 یه سوال اگر لایک را به صورت ربات بگیریم یعنی در واقع هر پستی که می زاریم 1000 تا لایک از ربات بگیره چه طور؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 موضوعات را در بخش های مربوطه قرار دهید .... منتقل شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 من دقیقا متوجه نشدم چطوریه برنامه کاری که شما میگین ؟ یعنی ما یه صفحه تو فیس بو-ک بسازیم بعد شما لایک میفرستین براش یا ..... ؟؟؟ میشه توضیح بدین ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 خوب بهتر نیست کمی جزئیات بیشتر بدید و البته قیمتها رو؟ یه پیام کلی دادید شما قیمتها برای طیف متنوعی از سفارش ها 100 لایک 1000 لایک 5000 لایک 10000 لایک ...... و البته نحوه کارتون. چون همون طور که یکی از دوستانمون اشاره کرد امکان لایک توسط رباتها و یا کاربران غیر فعال براحتی وجود داره اما لایک مفید از کاربران واقعی و البته فعال مهمه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 سلام لطفاً تعرفه رو برام پ.خ کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 سلام من میتونم راهنمایی کنم. باهام تماس بگیرید.88803846 Share this post Link to post Share on other sites