ebrahim_rb

10 مرحله سئو سایت با توجه به الگوریتم جدید گوگل - مرغ مگس خوار

2 پست در این موضوع

نزدیک به 95% ازکاربران اینترنت هم اکنون ازانتشار الگوریتم جدید گوگل اگاه هستند. از بین این افراد، دارندگان وب سایت و فعالان سئو به دنبال به روز رسانی اطلاعات خود و به تبع ان بهینه سازی سایت با توجه به الگوریتم جدید هستند.

افرادی که از سایت شما بازدید می کنند و به دنبال ان از خدمات,محصولات و اطلاعات شما بهره می برند معمولا سوالات و نظراتی در حوضه فعالیتی شما خواهند داشت. بنابراین اگر محتوای سایت شما به طوری باشد که پاسخ سوالات و توضیحات مورد نظر مخاطب را شامل شود دقیقا به هدف زده اید و یک قدم از رقبای خود جلوترید, چرا که الگوریتم جدید گوگل به دنبال مفاهیم و توضیحات معتبر است. البته با توجه به توضیحات گوگل این الگوریتم در رابطه با استانداردهای مربوط به سئو تغییراتی ایجاد نشده و اگر سایت شما همگام با الگوریتم های قبلی بهینه سازی شده, جای هیچ نگرانی نیست. این مراحل بیانگر ان است که اکنون فاکتورهایی افزون بر تغییرات قبل مورد توجه است.

optimize-for-hummingbird.jpg

1. در مورد انچه ارائه می دهید (یا براساس ان بهینه سازی می کنید) توضیح کامل دهید: به نظر کاملا واضح است اما در عمل باید به جزئیات نیز توجه کنید و دقیقا همان چیزی را توضیح دهید که هستید!

2. مخاطب هدف خود را مشخص کنید: چه کسانی هستند؟ گروه سنی انها چیست؟ کجا زندگی می کنند؟ از محصولات شما کجا و چگونه استفاده می کنند؟ و ... .

برای دسترسی به اطلاعات فوق بهتر است تحقیقات اماری در مورد محصول و خدمات خود انجام دهید.

3. در مورد محصول خود تحقیق کنید: از سایت ها و دایره المعارف ها جهت دریافت اطلاعات کامل از محصول خود استفاده کنید, مثلا از فرایند کامل تولید و تهیه ان اگاهی داشته باشید و موارد و محصولات مرتبط و مشابه را شناسایی کنید. تنها در این صورت قادر خواهید بود محتوای مناسب برای سایت خود ایجاد کنید. چرا که برای تولید محتوای معتبر و مناسب اگاهی لازم است.

4.لیستی از کلمات کلیدی تهیه کنید: نه تنها از کلمات کلیدی استفاده کنید , بلکه لغات هم معنی, عبارات مرتبط , سوالات و دیدگاه ها و مکان های مرتبط را نیز در لیست خود اضافه کنید. جستجوها معمولا شامل متن سوالات و عبارات و کلماتی هستند که برای مردم جذاب تر و رایج تر باشد.

از موتور جستجو , برای کاوش در مورد محصول خود و اینکه افراد کلمه مورد نظر شما را دقیقا چگونه در قالب عبارات به کار می برند ,استفاده کنید. به طور مثال ابتدا کلمه مورد خود را جستجو کنید سپس می توانید از طریق ان به بلاگ ها و بحث های رایج حول محصول خود دست یابید. و کلمات کلیدی بیشتری را پیدا کنید. بنابراین قادر خواهید بود مطلبی را ایجاد کنید که پر محتوا تر و مورد نظر مخاطب هدف شماست.

5.با مخاطبین سایت خود تبادل نظر داشته باشید: بخشی را برای هم فکری و نظر دادن مخاطبان و گفتگوی انها در نظر بگیرید. مثلا انجمنی (forum) در سایت تشکیل دهید و ان را با ایجاد سوال های کلیدی و رایج محبوب کنید. و ان را به بلاگ مرتبط لینک کنید. اینگونه می توانید افراد را در نظرات دخیل کنید. بحث های داغ و جذاب را از یاد نبرید.

6. موضوع های مختلف را به هم ارتباط دهید: از بحث های مختلف و تحلیل انها برای ربط دادن به موضوع مورد نظر خود استفاده کنید و به این ترتیب می توانید از لینک های متفاوت برای سایت و مقاله خود بهره بگیرید. قسمتی برای پرسش و پاسخ های رایج یا راهنمای کاربر و مانند اینها که در بردارنده محتوای مناسب هستند در نظر بگیرید. حتما به بلاگ و پست های مربوط به ان لینک دهید.

7. ترافیک سایت را به سمت بلاگ ها و انجمن های مورد نظر خود جلب کنید: اما توجه داشته باشید که با زیاده روی در جلوه دادن ان به مخاطب, قوانین اسپم را زیر پا نگذارید. در صورت امکان ادرس سایت مورد نظر را در امضا یا نام کاربری خود برای گذاشتن محتوا در بلاگ مرتبط لینک کنید.

8.وارد اجتماع شوید: امکان به اشتراک گذاری مقالات و بحث ها را در شبکه های اجتماعی مختلف ایجاد کنید, به این ترتیب مخاطبان محتوای شما را به راحتی انتقال و گسترش می دهند. محتوای مورد نظر را در پروفایل اجتماعی خود نیز اپلود کنید , به این ترتیب افرادی که ان را به اشتراک می گذارند و به ان امتیاز می دهند را می توانید به سایت خود جذب کنید.

به افراد امکان اظهار نظر و صحبت در مورد علایق شخصیشان در مورد محصول خود دهید, این راه بسیار اسان تر از ان است که برای هر فرد به طور جداگانه زمان اختصاص داده و نظر هر یک را جداگانه مورد بررسی قرار دهید.

9.قسمتی را برای نقد توسط کاربر اختصاص دهید: نقد ها از نظر گوگل بسیار ارزشمند هستند و گوگل توجه خاصی به انها دارد به طوری که ان را به طور جداگانه مورد بررسی قرار می دهد. شما برای این منظور باید نقد ها را طبقه بندی و سازماندهی کنید چرا که در غیر این صورت با حجم زیادی از پست ها روبه رو خواهید شد که توان تفکیک انها را از نظر موضوع نخواهید داشت. همچنین با طبقه بندی انتقادات و پیشنهادات این امکان را به مخاطب می دهید که به راحتی نقد خود را پست کند و دچار سردرگمی در مطالب نشود.

10. تولید محتوا: هم اکنون شما به محصول و خدمات خود تسلط کامل را دارید به این ترتیب می توانید کلمه کلیدی ,لیست موضوعات مورد بحث و محتوای مناسب را ایجاد و منتشر کنید. سپس نوبت ان است که از طریق تعامل با کاربر تشخیص دهید که وضعیت سایت شما در گوگل چگونه است.

[h=3]چند نکته کلیدی دیگر:[/h]

از انجا که شما کلمات کلیدی, سوالات, مقالات, و کلمات مرتبط را در دست دارید, وقت ان است که از انها برای ارتقا پیج رنک خود استفاده کنید.با مقایسه ی رتبه سایت خود با رقبا و در نظر گرفتن مواردی که انها برای بهینه سازی استفاده کردن می توانید ایده گرفته و برای ارتقا رتبه خود استفاده کنید.

همچنین می توانید با استفاده از موتور جستجو وضعیت کلمات کلیدی خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید و تخمین بزنید کدام کلمه کلیدی می تواند ترافیک بیشتری را برای سایت شما در گوگل ایجاد کند.

رتبه بندی بیانگر ان است که صفحه مورد نظر چه موقعیتی در برابر کدام کلمه را دارد. و با تجزیه تحلیل مناسب شما می توانید بهترین محتوا را برای کلمه مورد نظر خود ایجاد کنید.

منبع : طراحی سایت

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری