mehran1

سوال php از جناب مهندس طالبی(ارسال کد فعالسازی از طریق ایمیل)

4 پست در این موضوع

با سلام و عرض ادب و احترام

جناب آقای طالبی با تشکر و سپاسگزاری فراوان از شما بابت آموزش php، که البته بنده آموزشهای شما را از طریق سی دی آموزشی ارائه شده توسط موسسه بهره بردم. واقعا مباحث را به طور کامل و بگونه ای به مباحث پرداخته بودید که ماهی نه! ولی ماهیگیری را تا اندازه زیاد به اینجانب یاد دادید.

البته باز باید در تکاپو باشم تا دانش خود را افزایش دهم و امیدوارم در این راه اینجانب را یاری فرمایید.

جناب مهندس طالبی عزیز:

بنده میخوام قسمتی را که شما آموزش دادید و ارسال activetion code کاربر را از طریق اس ام اس ارسال میشد را از طریق ایمیل داشته باشم و نیازی به اس ام اس نداشته باشم(در قسمت ثبت نام کاربر) و یا اینکه لینک فعالسازی (مانند ثبت نام کردن در انجمن خودتان) را به جای وارد کردن activetion code داشته باشم و لینک فعالسازی به ایمیل کاربر ارسال شود. لطفا محبت کنید و هرکدام را به اختصار اگر ممکن است توضیح و بنده را راهنمایی کنید.

باز هم سپاسگزارم از آموزش های بی نقص شما انشاالله با تکمیل اطلاعات خود توسط سی دی آموزشی واقعا بی نظیر دوره php از دیگر آموزش های موسستان بتوانم بهرمند بشم.

با آرزوی بهترینها برای شما و مدیران و مجموعه انجمن جوملا ایران

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تا ابوالفضل عزیز بیاد من یک راهنمایی کنم

با اجازه :

شکا نیاز دارید تا کلاس php mailer رو دانلود کنید و بر روی اسکریپت خود قرار بدید . کافیه به جای استفاده از API و شرط اس ام اس ، از کلاس استفاده کنید . شرط برقراری ارتباط را در اس ام اس اگر send قرار دادید ، باید در اینجا از تابع MailSend استفاده کنید و اگر تابع عمل کرد ، الباقی...

متوجه اگر نشدید بگید تا توضیح بدم ... ( کلاس رو اگر پیدا نکردید بگید تا براتون قرار بدم )

تا ابوالفضل عزیز بیاد من یک راهنمایی کنم

با اجازه :

شکا نیاز دارید تا کلاس php mailer رو دانلود کنید و بر روی اسکریپت خود قرار بدید . کافیه به جای استفاده از API و شرط اس ام اس ، از کلاس استفاده کنید . شرط برقراری ارتباط را در اس ام اس اگر send قرار دادید ، باید در اینجا از تابع MailSend استفاده کنید و اگر تابع عمل کرد ، الباقی...

متوجه اگر نشدید بگید تا توضیح بدم ... ( کلاس رو اگر پیدا نکردید بگید تا براتون قرار بدم )

دوست عزیز جناب آقای "نیما حبیب خدا" باتشکر فراوان از شما و توضیحاتون ولی من تازه کارم و نیاز به راهنمایی های بیشتر شما بزرگوران دارم

بنده فایل php mailer را دارم که در فایل پیوست قرار میدم و اگر مایل بودید یک نگاهی بهش بندازید و فایل functionsی که مربوط به ثبت نام نیز می باشد قرار میدم که باز یک نگاهی بهش بندازید محبت میکنید و منظور شما اینه که if مربوط به تابع اس ام اس را برابر با sendmail کنم. ممنون میشم یک نگاهی بندازید و هرجا که لازم میدونید از راهنماییتون بنده را بهرمند سازید.

با سپاس و احترام فروان[ATTACH]4895[/ATTACH]

همه جا رو توضیح دادم . خدمت شما

<?php
include "phpmailer/class.phpmailer/class.phpmailer.php";
//تابع ثبت نام یک کاربر
  function userRegister($username,$password,$title,$email,$phone,$file)
{
    $password = md5($password);
    $activation_code= rand(11111,99999999) ;
    $date= time();
    $sql = mysql_query("INSERT INTO users VALUES(
    null,
    '$title',
    '$username',
    '$email',
    '$password',
    '$phone',
    '$file',
    '$activation_code',
    '2',
    '0',
    '$date'
    )");

if($sql)
    {

///فراخوانی تابع ارسال اس ام اس
       //ارسال ایمیل 
        $mail->send();
       sendSMS($activation_code,$phone);
       return $sql;

}else
    {

return false;

}

}

///تابع ارسال اس ام اس
function sendSMS($activation_code,$phone)
{
   $gateway_number ='-------------';
   $gateway_pass   ='**********';
   $content        =':کد فعالسازی شما'.$activation_code;

include_once('nusoap.php');
   $sms_client = new nusoap_client('http://smsbazar.ir/WebService/?wsdl', 'wsdl');
   $flash = false;
   $res = $sms_client->call("SendSMS", array(array('gateway_number' => $gateway_number, 'gateway_pass' => $gateway_pass), $phone, urlencode($content), $flash));

}

//ارسال ایمیل 

$mail=new PHPMailer();
$mail->CharSet = 'UTF-8';

$body = '<div style="font:18px Tahoma;color:#159;">
   <p></p>
   <p>متن رو اینجا بنویسید</p>
</div>';

$mail->IsSMTP();
$mail->Host       = 'smtp.gmail.com'; // اتصال به اس ام تی پی جی میل

$mail->SMTPSecure = 'tls'; // برای جی کیل تغییر ندید
$mail->Port       = 587; // تغییر ندید
$mail->SMTPDebug  = 1;// تغییر ندید
$mail->SMTPAuth   = true; // تغییر ندید

$mail->Username   = EMAIL; //email ferestande
$mail->Password   = PASS;//passworde email ferestande

$mail->SetFrom(EMAIL, MOZOO);//emaile ersal shode tavasot
$mail->AddReplyTo(EMAIL,'no-reply');// no-reply 
$mail->Subject    = '.:'.MOZOO.':.';//mozooe email
$mail->MsgHTML($body);

$mail->AddAddress(EMAIL);//Email girande    ,  EMAIL , MOZOO , PASS bayad define beshan ya inke az data base begire ya az post va jaygozin beshan
?>

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری