ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان خسته نباشین ممنون میشم دوستان قیمتشون رو برای طراحی سایتی برای ارائه پنل پیام کوتاه بگن تجهیزاتی که مد نظرم هست برای سایت یه نوار یا اسلایدر کوچیک عکس(یا متن به تنهایی)برای نوشتن برخی از مشتریان ما یه بخش هم برای نوشتن آخرین اطلاعیه ها و آفر ها که یه بلاک هست که توش تیتر ها میاد و با کلیک روش توی یک صفحه جدید باز میشه یه نوار برای بخش "آیا میدانید" که متون رد بشن یه بلاک دیگه هم برای اتصال به یکی از بخش ها و نوشته شدن آخرین امکانات اضافه شده در اون جا یه جا برای نماد اعتماد الکترونیکی یه نوار که مراحل عضویت داخلش باشه مثلا"قدم اول-قدم دوم و..." که با کلیک روی هر قدم مطالبش باز بشه بخشی هم برای پشتیبانی آنلاین و یه رنگبندی شیک و سایر امکاناتی که برای یه همچین سایتی لازمه برام مهم نیست قالب اختصاصی باشه یا رایگان و... یکی سبک بودن مهمه و یکی قیمت مناسب باتشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 ممنون.تو یاهو بحث کردیم منتظر پیشنهادات سایر دوستان هم هستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 با سلام می تونم بین 300 تا 400 براتون بزنم موفق باشید منتظر خبرتون هستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 ممنون از همگی منتظر سایر آفر ها هستم و از طریق پ.خ با سایر دوستانی که پست دادند در ارتباطم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) به سایت زیر سر بزنید.کارشون سئو و بازاریابی اینترنتی هم هست.امیدوارم به نتیجه برسید. تبلیغات ممنوع ! ویرایش شده در بهمن 92 توسط amir_seddighi Share this post Link to post Share on other sites