ارسال شده در آبان 92 درخواست طراحی یک قالب آموزشی بعلاوه ماژول های مربوطه مهم نیست تجاری و یکتا باشه فقط میخوام نیاز هامو برطرف کنه براس سایت کاربران می خوام ماژول اخبار rss داشته باشه الان 2000 دبیر عضور داره البته به صورت محتوی(نه کابر) sobipro فعالیت سایت در مورد تدریس خصوصی + ارسال دبیر است قالب باید هماهنگ با نمایش کاربران در گروه مجزا باشه قراره این دبیر ها در سایت عضو بشوند و نمایش داده شوند قسمتی هم برای دبیر های محبوب و در کار داشته باشه برای کاربرا و دبیرها از CB استفاده میکنم ---------------------------------------------------------------- الان از جوملا استفاده میکنم اگه کسی راهی هم داره برای تبدیل sobipro به کاربر لطفا اعلام امادگی کنه لطفا هزینه را اعلام فرمایید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت شما دوست گرامی آیا شما فقط قالب میخواهید ؟ یا افزونه هم میخواهید ؟ چه افزونه هایی احتیاج دارید ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت شما دوست گرامیآیا شما فقط قالب میخواهید ؟ یا افزونه هم میخواهید ؟ چه افزونه هایی احتیاج دارید ؟ قالب میخوام عرض کردم میخوام قالب برای نمایش و جستجوی کاربرا که با سی بی ساخته شده طراحی بشه Share this post Link to post Share on other sites