ssa

مشکل سرعت لود سایت!!

18 پست در این موضوع

باسلام

من از قالب پلاس استفاده میکنم وفقط از قالب آبیش استفاده میکنم وبقیه قالب ها اضافه هستند. یه سوال داشتم من توی سایت تست سرعت لود سایت رفتم و این مشکلات را باعث دیر لود شدن سایت میداند لطفا راهنمایی کنید که چجوری این مشکلات یا اخطارها را حل وفصل کنم این هم عکس . باتشکر از دوستان

16406508936976134449.png

41802275331226045376.png

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز متاسفانه منم نمیدونم اومدم اینجا از اساتید سوال کردم صبر کن ببینیم کی جواب میده:yeah:

درود

میانگین سرعت ساییتون توی gtmetrix شده 84٪ این یعنی سرعت لود سایتتون خوبه . اگه حس می کنید سایتتون کنده لینکش رو بزارید تا بررسی بشه

موفق باشید

درود

میانگین سرعت ساییتون توی gtmetrix شده 84٪ این یعنی سرعت لود سایتتون خوبه . اگه حس می کنید سایتتون کنده لینکش رو بزارید تا بررسی بشه

موفق باشید

بفرمایید : r-kco.ir

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست من

معنی گزینه هایی که میبینی رو میتونم از بالا به پایین واست بگم.. اما درست کردن هر کدوم بحثی جداست....

جاواسکریپت هایت را طور دیگر تجزیه تحلیل(پارس) کن.

از سایز عکس مناسب برای نمایش آنها استفاده کن.

در متاتگ ها از character set استفاده نکن.

سایز عکس ها رو بهینه کن.

ابعاد عکس ها رو تعیین کن.(فکر کنم منضورش تو html باشه)

از css های خطی استفاده کن.

.

.

.

در مورد باقی موارد کارت خوب بوده. و نیازی به توضیح دادنشون نمیبینم.

ویرایش شده در توسط jmahyar152

باسلام دوست عزیز . من با جوملا تازه کارکردم میشه یه کم بیشتر توضیح بدید البته ببخشید:yeah:

باسلام دوست عزیز . من با جوملا تازه کارکردم میشه یه کم بیشتر توضیح بدید البته ببخشید:yeah:

تقریبا هیچ کدومشون ربطی به جوملا ندارن. یعنی اگه یه طراح وب باشی همش واست از قبل تعریف شده ست.

پس فکر کنم باید از بهینه سازی تصاویر شروع کنم ، خیلی ممنون فکر کردم شما جوملا کارها بهتر بدونید . ممنون

بفرمایید : r-kco.ir

درود

دوست عزیز سرعت لود سایتتون بد نیست . این نکته رو هم رعایت کنید بهتر میشه :

اون عکس صفحه اصلیتون ( براورد هزینه ) فرمتش png و سایزش 237 کیلوبایته . شما که بک گراندتون روشن و ثابته ترجیحا از فرمت jpg*بهینه شده برای وب استفاده کنید . برای این کار هم توی فوتوشاپ file / save for wev and devices رو انتخاب کنید یه سری تنظیمات داره که احتمالا متوجه میشید .

موفق باشید .

amir_seddighi

از شما ممنونم ، همون طور که گفتم تصاویر رو دارم بهینه میکنم ( سایزش به 32 کیلوبایت تغییر کرد):a2d3::motat:

avalin kar ine ke tasavir ro behine bokon

kibord farsi sistem beham rikhte ok kardam kamel tozih midam

خدمت دوستان گلم سلام عرض میکنم

دوستان من از قالب پلاس استفاده میکنم وفقط از قالب آبی ، حالا چجوری قالبهای اضافه دیگه و چیزهایی که آنها را لازم ندارم مانند : قالبهای دیگه ، لینکهای شرکت جومی و... راحذف کنم

سپاس

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری