ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان میخام دامنه com بخرم از کجا بخرم جایی سراغ داری مطمین باشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 من چند ساله از میهن هاست میگیرم واقعا عالیه ، هم کیفیت هم قیمت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 درود دوست گلم بحث هاست با دامنه خیلی متفاوته . دامنه com رو در واقع شما از هر جایی که خرید کنید اونا واسطه هستند فقط . دلاری میخرن ریالی میفروشن . شما خودتون هم اگه حساب بین المللی داشته باشید می تونید . شرکتهای معتبر در خصوص ارائه خدمات دامنه زیاد هستید توی انجمن هم بحث زیاد شده یه سرچ بزنید . ولی در تکمیل فرمایشات دوستمون بگم که از جایی که میخواید هاست تهیه کنید دامنه هم بگیرید . اینجوری دیگه مشکلات انتقال دامنه رو ندارید . موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز من شرکت ایده پردازان نظری رو پیشنهاد میدم خودم چندین دامین ازش گرفتم و مشکلی نداشتم پشتیبانی خوبی هم داره موفق و پیروز باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 ممنونم ازتون هات جوملا از کجا بگیرم جایی سراغ دارید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) من ميفروشم تىي امضاي من رو ببين درج لینک تبلیغات در محتوای پست ها ممنوع است... ویرایش شده در آبان 92 توسط Hojjat MardaneZadeh تبلیغات شخصی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 عجب بازار تبلیغاتی ای شده اینجا!!! بنده خدا گفت راهنماییش کنین نه اینکه هرکی بگه بفرما من میفروشم! من بهترم!!!! تاپیک به انجمن بازاریابی و تبلیغات منتقل شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 دروددوست گلم بحث هاست با دامنه خیلی متفاوته . دامنه com رو در واقع شما از هر جایی که خرید کنید اونا واسطه هستند فقط . دلاری میخرن ریالی میفروشن . شما خودتون هم اگه حساب بین المللی داشته باشید می تونید . شرکتهای معتبر در خصوص ارائه خدمات دامنه زیاد هستید توی انجمن هم بحث زیاد شده یه سرچ بزنید . ولی در تکمیل فرمایشات دوستمون بگم که از جایی که میخواید هاست تهیه کنید دامنه هم بگیرید . اینجوری دیگه مشکلات انتقال دامنه رو ندارید . موفق باشید حرف شما درست دوستمون یا خواسته اش رو کلی بیان کرده یا اینکه تازه با دامنه و هاست میخواد شروع کنه که سوالش به این شکله بنده هم ساده و کوتاه پیشنهاد دادم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 من از میزبان پلاس و طلاهاست تا بحال نزدیک 50 تا دامنه غیر ir خریدم قیمتهای خوبی ارایه میدن و مشکلی هم نداشتم باهاشون. هر دو تایید میشن Share this post Link to post Share on other sites