saeedsaeed123

یک سوال خواص در مورد سئو

6 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت اساتید گرامی ....

لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید که چه راهی رو انتخاب کنم یا اگه راهکار جدیدی دارید ارائه بدید...

------------------------------------------------------------------------

کاری که من میخوام انجام بدم اینه :

1- من یک سری دامین میخوام بخرم فرضآ با نامهای www.a.ir و www.a.com و You Can Own This Domain | Project94 و www.a.net و...

این تعداد به این خاطر هست که کسی در دنیا با اسم مشابه نتونه دامین ثبت کنه که خودتون واردید ... (تمام این دومین ها فقط مربوط به یک سایت هست)

2- سایت من باید در دو مرحله راه اندازی بشه ...

الف - به صورت محدود و برای اشخاص خواص (فقط اشخاصی که در ایران هستند و Ip ایران را دارند و من هم بهشون یوزر و پسورد دادم)

در این مرحله امنیت سایت باید بالا باشه و در بدو ورود به سایت ، باید از بازدید کننده یوزر و پسورد بخواد و نگذاره بدون یوزر و پس از سایت بازدید بشه . همچنین Ip تمام کشور ها به غیر از ایران بلاک خواهند شد.:auizz3ffy9vla57584x

ب- به صورت عمومی ، بازدید برای عموم و برای کل دنیا (تمام IP ها و بدون یوزر و پس)

توضیح این که:

در حالت (الف) سئو اصلاً مهم نیست و اصلاً نمیخوام بازدید سایتم بالا باشه بلکه بر عکس ...

در حالت (ب) دقیقاً شرایط سئو برعکسه حالت الفه و میخوام بالاترین بازدید رو داشته باشه (بالاترین سئو ممکن برای اون سایت)

ممکنه کل سایت در مرحله (ب) تغییر کنه . قالب و عکس ها و برخی مطالب و ...

ممکن هم هست این اتفاق نیفته . یعنی قالب و مطالب اکثراً همون باشند و فقط مطالب جدید بهش اضافه بشه ...

در هر دو صورت بعضی تیتر ها و مطالب مشترک خواهد بود ...

دو تا راهکار دارم که هر کدام سوالاتی رو پیش میاره::auau:

راهکار AAA:

(با توجه به این که میگن بلاک کردن IP ها (اونم بلاک کردن تمام Ip های دنیا به غیر از ایران) برای سئو خوب نیست ... و یوزر و پسورد هم که در بدو ورود داره ...)(در نتیجه سئو پایینی خواهد داشت)

حالا سوال اینجاست که ...

1- من سایتی رو که میخوام به صورت محدود راه اندازی کنم (حالت الف) میتونم روی دامین های اصلی قرار بدم ؟

اگه بندازم روی دامین های اصلی بعداً که سایت با همون دامین به صورت عمومی در بیاد سئوش رو ضایع نکردم ؟

یعنی با این کار دستی دستی خودم تیشه به ریشه سئو سایت خودم در زمان راه اندازی (در حالت ب) نمیزنم؟

راهکار BBB:

راه دیگه اینه که یه دامین جدید و اضافی و بی ربط بخرم و به دامین های اصلی ربطش ندم ... اصلاً کاری با دامین های اصلی نداشته باشم .

بعد در اون دامین سایت رو در حالت (الف) راه اندازی کنم

و هر زمان خواستم سایت رو در حالت (ب) راه اندازی کنم اون سایت رو کامل دلیت کنم و منحلش کنم

و سایت رو در حالت (ب) در دامین اصلی راه اندازی کنم ...

حالا اینجا سوالی که در این حالت پیش میاد اینه که:

1-آیا گوگل فکر نمیکنه که سایت حالت (ب) مطالبش رو از سایت حالت (الف) کپی کرده ؟ و بهش سئو منفی بده ...

(با توجه به این که نمیخوایم هیچ ربطی بین دو تا وجود داشته باشه )

2- آیا گوگل خودش این دو تا سایت رو نا خواسته به هم ربط نمیده و سئو دومین اصلی هم خراب بشه ؟(بعد از راه اندازی سایت در حالت ب)(ممکنه که قالب و خیلی از مطالب هر دو سایت یکی باشه)

3- اصلاً به نظر اساتید گرامی من کدوم راه رو انتخاب کنم ؟ AAA یا BBB یا اصلاً اگه راه دیگه ای به نظرتون میرسه خوشحال میشم راهنمایی کنید .

4 تا سوال شد . با تشکر ...

ویرایش شده در توسط saeedsaeed123

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

ببخشید، انشاالله که مشکل رو درست فهمیده باشم.

شما حالت (ب) رو روی دامین اصلی راه اندازی کن... و تمام دامین هات رو هم روش پارک کن.

بعد یک منوی دیگه درست کن و دسترسیشو از حالت عمومی به ثبت نام شده تغییر بده.

حالا با یک کد js و php، نمایش این صفحه که حالتشو به ثبت نام کرده تغییر داده ای، کنترل کن. به صورتی که آیپی بازدید کننده رو چک کنه و اگر برای ایران بود صفحه لود شه.... اگرم نبود redirect شه به هر صفحه دیگه ای که میخوای.

اینطوری دو حالت (الف) و (ب) رو همزمان داری. و سئوی سایتت هم به کار کردن سایت (ب) مربوط میشه.

اگه درسته روی پسندیدم کلیک کن.

:auizz3ffy9vla57584x

با سلام ...

من پست اول خوم رو ویرایش کردم و دو خط زیر رو قرمز و بزرگ تر کردم:

2- سایت من باید در دو مرحله راه اندازی بشه ...

دو تا راهکار دارم که هر کدام سوالاتی رو پیش میاره:

دوست گرامی در پست اول من گفته شده که سایت در دو مرحله راه اندازی میشه. یعنی حالت الف با حالت ب تداخل ندارند.

همچنین گفته شده که که دوتا راهکار دارم که هر کدام سوالاتی رو پیش میاره .

و در آخر هم نوشتم 4 تا سوال شد.

شما قرار بود به اون چهارتا سوال پاسخ بدید !

روش انجام کارها رو بلدم ...

مسئله من سئو هست . سئو سایت وقتی که قالب و مطالب سایت حالت الف کاملاً دلیت میشه و سایت در حالت ب راه اندازی میشه.

سوالات من چیز دیگری بود اما باز هم من از شما مشکرم و دکمه "می پسندم" رو هم کلیک میکنم به خاطر توجهتون .

اگر در مورد سئو و اون چهار تا سوال اطلاعاتی داشتید ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

از دوستا دیگه هم اگه کسی اطلاعاتی داره لطف کنه و پست رو بی جواب نگذاره.

در پست بعدی یک مثال از کاری که میخوام انجام بدم میگم.

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک مثال مشابه میزنم از کاری که میخوام انجام بدم :

من میخوام یک دامین رو ثبت کنم و در اون یک سایت تجاری راه اندازی کنم. این سایت برای بازدید عموم طراحی خواهد شد.

بعد میخوام برای بهره برداری از سایتم شریک مالی(اسپانسر) بگیرم.

تا قبل از داشتن شریک مالی نمیتونم سایتم رو برای عموم راه اندازی کنم.(در اصل افتتاح رسمی نخواهد شد)

همچنین اطلاعات سایت تا قبل از گرفتن شریک مالی محرمانه خواهد بود . در نتیجه فقط کسانی که دارای یوزر نیم و پسورد هستند باید از سایت بازدید کنند.

همچنین فقط کسانی که در کشور خودمو هستند میتونند شریک مالی شوند در نتیجه برای امنیت بیشتر Ip تمام کشورها به غیر از ایران باید بلاک شود(حالت الف).

من چطور شریک مالی میگیرم ؟ به صورت حضوری یا تلفنی یک یوزر نیم و پسورد در اختیار کسانی که میتونند شریک مالی شوند قرار میدم و از اونها میخوام که از سایت بازدید کنند.

ظاهر سایت و مطالب تقریباً همونی خواهد بود که بعداً برای عموم راه اندازی خواهد شد.مطالب فقط تا قبل از گرفتن شریک مالی محرمانه هستند و بعد از اون نه.

بعد از اون که شریک مالی گرفتم ، قالب و مطالب سایت رو دلیت میکنم و قالب و مطالب جدید رو راه اندازی میکنم (که میشه حالت ب). ممکن هم هست قالب رو عوض نکنم و فقط مطالب رو عوض کنم .

فرق مطالب در حالت الف و ب چیست ؟ در حالت ب مطالب همون مطالب حالت الف هست با این تفاوت که کامل تره و مفصل تره و اسامی اسپانسر ها به اون اضافه میشه. بعضی مطالب هم اصلاً تغییر نمیکنه.

سایت در حالت الف بیشتر جنبه نمایش دمو برای شریک مالی و همچنین مسیر ارتباطی بین من و آنها خواهد بود. (سئو مهم نیست)

سایت در حالت ب برای عموم و همچنین برای جذب مشتری خواهد بود مثل تمام سایت های تجاری. (سئو خیلی مهمه)

حال مسئه اینجاست که بهتره که سایت در حالت الف روی دامین اصلی باشه که من به اسپانسر بگم : برو به این سایت "www.a.com" (اینجوری خوبه)

و اگه روی دامین اصلی نباشه باید بگم : برو به این سایت "www.Z.com" ولی سایت اصلی روی این دامین "www.a.com" خواهد بود .(که البته این برای جذب اسپانسر خیلی خوب نیست ولی اگه مجبور باشم و این کار برای سایتم بهتر باشه این راه رو انتخاب میکنم)

راهی که من انتخاب میکنم بستگی به تاثیر اون بر سئو دامنه اصلی داره. هر راهی بهتر باشه من همون راه رو میرم. برای همین تو پست اول نوشتم: دو تا راهکار دارم ; AAA , BBB

اگه جاییش مبهم بود بفرمایید توضیح مید. سعی کردم تا جایی که ممکنه طولانی نباشه . شرمنده.

اگر هم که واضح بود ممنون میشم به چهار سوال پست اول پاسخ داده بشه.

در ضمن کار من یک کار تحقیقاتی هست . برای همین مطالب در حالت الف محرمانه هستند و IP کشورهای دیگه بلاک میشه.

خیلی خیلی تشکر از توجهتون . موفق و پیروز باشید.

ویرایش شده در توسط saeedsaeed123

درود.

ممنونم از توضیحات بیشترت.

جواب سوال ها تا جایی که اطلاع دارم به این صورته:

1- گوگل سایت شما و مطابق اون نقشه سایت و فایل روبوت متعلق به سایتتون رو هرروز بازرسی میکنه. یعنی سایت الف شما، سئوی بالایی نخواهد داشت و شما هم نباید نگران باشید که سئوی سایت الف، روی سایت ب تاثیر منفی بذاره.(بهتر اینه که بگیم سئوی سایت ب روی سئوی سایت الف تاثیر مثتب میزاره.) پس شما میتونید هر دو سایت رو روی دامین اصلی راه اندازی کنید.

2- سایت حالت الف، بعد از به وجود آمدن سایت حالت ب، از بین میره. یعنی مطالبش در گوگل نیست... البته قبل از اون هم نبوده.... چون سایتتون حالت عمومی نداشته که گوگل مطالبتون رو بررسی کنه. پس با این حساب مطالب سایت ب، کپی برداری محسوب نخواهد شد.

3- در تاپیک آخر گفتید این دو سایت با هم تداخل ندارند. پس گوگل هم نه سئو و نه هیچ چیز دیگری رو بغیر از دامین بین این دو سایت مشترک نمیدونه.

4- من در حد استاد نیستم اما به عنوان یه شاگرد جوابم به سوال آخر اینه که هر دو سایت روی دامین اصلی باشند بهتره.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری