bestboy7

مشکل lightbox در ویجت کیت

7 پست در این موضوع

سلام دوستان

کسانی که از افزونه widgetkit استفاده کردند راهنمایی کنند چطور میشه از lightbox استفاده کرد؟

من یک گالری ساختم با استایل wall افکتش رو هم گذاشتم polariod لایت باکس رو هم فعال کردم توی تنپیمات lightbox هم استفاده از اونو فعال کردم اما پس از نمایش گالری عکس ها lightbox نمیشن. اصلا توی کدها هم کد مربوط به لایت باکس اضافه نشده با اینکه فعال است

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام صابر جان. ممنون از پاسخت

راسش این صفحه رو دیدم قبل اما چیزی که بتونه مشکل رو حل کنه نداره.

خود پلاگین نمایش در متن ویجت رو دارم استفاده میکنم. نمایش میده اما لایت باکس نمیشه. در واقع خود پلاگین توی ایجاد کد گویا لایت باکس رو قرار نمیده و تگ <a> بدون data-lightbox است

از طرفی خودم اومدم توی متن یک خود مستقیم گذاشتم که تگ a رو با lightbox قرار دادم اما بازم بصورت لایت باکس نمیشه مثل اینکه علاوه بر اینکه پلاگین خود رو درست ایجاد نمیکنه، فایلهای جاوای ویجت کیت که این کار رو برعهده دارند هم ناتوان. اما جالبه توی دموی خود سایت yootheme بدون نقص داره اجرا میشه

گاهی اوقات تنظیمات ویجت کیت برعکس کار میکنه

برای مثال من همین چیزی که شما میخواید بسازید درسایتم بخش هدایای تبلیغاتی/خودکار ساختم و light box هم کار میکنه درونش.

اما جالب این جاست که من در تنظیمات گالری light box رو روی disable تنظیم کردم:

do.php?imgf=joomlaforum.ir_13851237511.png

البته ممکنه این بخاطر rtl بودن قالب مدیریت هم باشه.

شما هم برعکس تنظیم کنید شاید جواب گرفتید

وحید جان ممنون از پاسخت

این موضوع رو هم بارها و بارها چک کردم اما هیچ نتیجه ای نداره :65d6a5d6s:

دارم کم کم فک میکنم از نسخه ویجت کیتم باشه اما من 4-5 نسخه دارم مال جوملا 1.5 و 2.5 همش رو بررسی کردم همشون دقیقا همین مشکل رو دارند

اگه نسخه ای که شما کار کردید این قسمت جواب میده ممکنه من نسخه خودم رو واستون بفرستم نصب کنید یا شما نسخه ای که میفرمایید جواب گرفتید رو پ خ کنید؟

اینو مطمئن باشید که از نسخه نیست. یکی خرابه ، دو تا خرابه ، نه دیگه 4 5 تا

یا افزونه با سایر اجزای سایت و قالب سازگار نیست و ممکنه تداخل توشون باشه ، یا اینکه شما یه جایی اشتباه تنظیم کردین

آره چون 5 تا نسخه اونم نسخه های با ورژن مختلف رو چک کردم خودم هم حدس میزنم نباید از نسخه باشه. اما خوب وقتی 2 هفته همه جا سرچ میکنی همه کار میکنی حتی کدها رو چک میکنی آخر سر به همه چیز شک میکنی تا بلکه حل بشه. بهر حال ممنونم وجید جان و همین طور شما صابر جان

بازم بررسی میکنم حتما حل میشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری