sajjads441

انتقال کاربران عضو سایت از جوملا به جوملای جدید

6 پست در این موضوع

سلام دوستان

می خواستم سیستم جوملای خود را به دلیل برخی مشکلات آن پاک کنم و سیستم جوملای جدید نصب کنم.

اطلاعات کاربران عضو و دیگر اطلاعات بایگانی شده را چگونه می توانم بک آپ گرفته و بدون اشکال به سیستم جدید منتقل کنم؟ آیا این اطلاعات روی دیتا بیس است و ربطی به سیستم جوملا ندارد؟

لطفا راهنمایی نمایید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

از طریق phpmyadmin جداول مربوط user ها و دسته بندی های اون رو export کنید و در سایت جدیدتون در همون جدول import نمایید

ارسال شده در (ویرایش شده)

متشکرم komail جان

دوستان من روی سایتم یک سیستم تبلیغات مانند ایستگاه و یک انجمن نیز وجود دارد آیا اطلاعات آنها نیز به این شکل بک آپ گرفته می شود یا برای آنها روش دیگری وجود دارد؟

لطفا در این مورد راهنمایی نمایید تا بتوانم اطلاعات سایتم را به جوملای جدیدی که می خواهم مجدد نصب کنم انتقال دهم..

ویرایش شده در توسط sajjads441

منتظر پاسخ دوستان هستم

متشکرم komail جان

دوستان من روی سایتم یک سیستم تبلیغات مانند ایستگاه و یک انجمن نیز وجود دارد آیا اطلاعات آنها نیز به این شکل بک آپ گرفته می شود یا برای آنها روش دیگری وجود دارد؟

لطفا در این مورد راهنمایی نمایید تا بتوانم اطلاعات سایتم را به جوملای جدیدی که می خواهم مجدد نصب کنم انتقال دهم..

درود

شما کل دیتابیس رو میتونید از جوملای فعلیتون export کنید و تو جوملای جدید import کنید .

قبل از هر کاری یه بکاپ کلی بگیرید که خدایی ناکرده از بین نرن .

مهم نیستش که شما از چه سیستمی برای تبلیغات یا انجمن استفاده می کنید

کافیه که جداول مربوط به کاربران و مجموعه هاشو پیدا کنید و خروجی بگیرید

البته نکته ای که مهم هستش اینه که شما فرمودی میخواهی سایت جوملایی تو تغییر بدی و این با سایت تبلیغات و انجمن شما ارتباطی نداره

یا اینکه بنده خوب متوجه نشدم !؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری