ارسال شده در آذر 92 سلام من مي خوام يه سايت فروش اتي ويروس اورجينال يا لايسنس قانوني اتني ويروسها .. دوستاني كه مايل هستند پي ام بدند (پ خ) قيمت شرايط پشتيباني جوملا ياورلدپرس سيستم فروش انلاين .... بعد توافق بيشتر بحث ميكنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام من مي خوام يه سايت فروش اتي ويروس اورجينال يا لايسنس قانوني اتني ويروسها .. دوستاني كه مايل هستند پي ام بدند (پ خ) قيمت شرايط پشتيباني جوملا ياورلدپرس سيستم فروش انلاين .... بعد توافق بيشتر بحث ميكنم با سلام - من با قیمت 500 تومن انجامش میدم - با وردپرس - نمونه کارم بزرگترین سامانه آپدیت نود32 موفق باشید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 با سلام میتوان واستون طراحی کنم با قیمت 200 هزار تومان در صورت تمایل اطلاع بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام من مي خوام يه سايت فروش اتي ويروس اورجينال يا لايسنس قانوني اتني ويروسها .. دوستاني كه مايل هستند پي ام بدند (پ خ) قيمت شرايط پشتيباني جوملا ياورلدپرس سيستم فروش انلاين .... بعد توافق بيشتر بحث ميكنم با سلام خدمت شما دوست عزیز آیا آنتی ویروس های شما پکیج هستند و شما میخواهی پکیج ها رو بفروشی؟ یا اینکه میخواهی پس از خرید لایسنس برای مشتری ارسال بشه ؟ یعنی کد بفروشی ؟ برای انتخاب سیستم صد در صد جوملا پیشنهاد میشه زیرا خیلی بهتر از وردپرس میشه روی اون کار کرد و قابلیت گذاشت،سیستم وردپرس به نظر من یک سیستم وبلاگی خیلی قوی است که به چشم سیستم سازمانی نمیشه بهش نگاه کرد. قیمت رو زمانی میشه ارائه داد که دقیقا بدونیم شما میخواهی سایتت چه قابلیتی داشته باشه اگر دوست داشتی با ما مشورت کنی با ایمیل ما در ارتباط باش info@magicgfx.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام و عرض ادب هزینه ی طراحی : 400 هزار تومان + یک سال پشتیبانی+500 مگ هاست + 1 عدد دامنه ی ملی گروه طراحان وب تکتاز دیزاین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 من با 150 هزار تومن براتون انجام میدم. Share this post Link to post Share on other sites