arad_f1

نقشه سایت یا google map راهنمایی کنید

19 پست در این موضوع

سلام دوستان

میخواستم بدونم چطوری میتونم تصویر google map در صفحه تماس باما تغییر بدم

من در قسمت کامپوننت و قسمت تماسها میرم و اونجا مطالب آدرس و میبینم

اما نمیدونم از کجا میشه تصویر و عوض کرد و تصویر محل دلخواه خودم و از google تو صفحه قرار بدم

کسی بلده راهنمایی کنه لطفا

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید از طریق ماژولها این تغییرات رو اعمال کنید ماژول نفشه سایت یا goolge map

سلام

من تو مازول ها چنین چیزی ندارم فقط تو کامپوننت دارم که وقتی وارد میشم

آدرس و شماره تلفن و موبایل هست

اما مسیر لینک وجود ندارد ؟؟؟؟

[ATTACH=CONFIG]5226[/ATTACH]

اینم صفحه کامپوننت قسمت تماس ها که یک مورد Contact us در اون داره و میتونم آدرس و تلفن و عوض کنم اما عکس و نمیدونم از کجا عوض کنم

بطور قطع تو این صفحه از طریق یک ماژول یا کاموننت مثل ویجت کیت طول و عرض جغرافیایی وارد میشود

اگر پیدا نکردی دسترسی را پ خ کنید

دوستان ممنونم اما من به نتیجه ای نرسیدم

چون من تو قالبی که گرفتم این هست نمیخوام چیز جدیدی نصب کنم میخوام همین و اصلاح کنم همونطور که تو تصویر میبینید جایی برای اطلاح تصویر یا لینکی وجود نداره ؟؟

اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا ....

درود

دوست عزیزم نقشه رو از این صفحه ای که گذاشتید نمیگیره . تو مدیریت ماژولها یا اگر کامپوننت Widget Kit روی جوملاتون نصبه در قسمت map نقشه گنجانده شده . چک کنید اگه هم سایتتون روی هاست هست آدرسش رو بدید تا دوستان راهنماییتون کنن .

ممنون از راهنمائیتون

دوستان سایت من تو سیستم local نمیتونم براتون نمایش بدم

تو ماژول ها هم چیزی پیدا نکردم اما لینک صفحه ای که براتون گذاشتم از قسمت کامپوننت ها هست که براتون نشون میدم از کجا به اون صفحه وارد میشه [ATTACH=CONFIG]5235[/ATTACH]

دوستان من بازم چیزی پیدا نکردم

فقط تو مدیریت مطالب یه چیزی دیدم نمیدونم همین درست و باید اصلاح بشه یا نه ؟؟

تصویر و گذاشتم لطفا راهنمایی کنید ؟[ATTACH=CONFIG]5238[/ATTACH]

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما کامپوننت ویجت کیت رو ندارید. در کل هم مشخص نیست الان شما در تماس می خواید تغییر بدید یا در مطلب... اگر منوظرتون همون مطلب هست که در آخرین پست تصویرش رو گذاشتید با تغییر بخش اول متن می تونید آدرسی که از گوگل مپ گرفتید رو جایگزین کنید. اما اگر در بخش تماس با ما هست و به این مطلب بی ارتباط اونوقت از مسیر زیر اقدام کنید.

در همون بخش تماس ها چک کنید تصویر تماس وجود داره contact-image احتمالن چیزی که دنبالش هستید و در حال حاضر در قالب تون کار شده همین هست. اگر نبود

برید تو بخش ماژول ها ببینید ماژولی با عنوان map و یا contact وجود داره یا خیر ... اسم قالب تون رو هم بزارید بهتر میشه روش نظر داد. ظاهرن از شرکت smartaddons هست

ویرایش شده در توسط anarshia

سلام

anarshia ممنونم من قالب و از smartaddons گرفتم و به اسم sj-jare در قسمت تماس که وارد میشم تصویر صفحه به شکل زیر است

[ATTACH=CONFIG]5240[/ATTACH]

که تمام قسمتهای این صفحه از داخل قسمت کامپوننت ها -----> تماس ها که تصویر و گذاشتم قابل دسترسی هست و میتوان آدرس و تلفن و .... عوض کرد

[ATTACH=CONFIG]5241[/ATTACH] اما جایی برای تنظیم مختصات یا لینک google map وجود نداره تا عکس اونو عوض کنم

نمیدونم شاید هم هموم مطلب با این در ارتباط باشه

[ATTACH=CONFIG]5226[/ATTACH]

اینم صفحه کامپوننت قسمت تماس ها که یک مورد Contact us در اون داره و میتونم آدرس و تلفن و عوض کنم اما عکس و نمیدونم از کجا عوض کنم

در همین صفحه ویرایش تماس روی yt shortcodes کلیک کنید. یک شورت کد به نام گوگل مپ هست. تنظیماتش رو به دلخواه تغییر بدید

سلام

anarshia

متوجه نشدم منظور شما کجاست تو عکس براتون فرستادم اگه منظورتون این قسمته که امکان تغییر نداره ؟؟؟

[ATTACH=CONFIG]5244[/ATTACH]

سلام

anarshia

متوجه نشدم منظور شما کجاست تو عکس براتون فرستادم اگه منظورتون این قسمته که امکان تغییر نداره ؟؟؟

من به نتیجه نرسیدم اگه کسی راهی بلده بگه لطفا

من حتی تو کامپوننت >> قسمت تماس ها که این فرم هست رفتم و اینو غی فعال کردم و یکی دیگه ایجاد کردم

اما فرم جدید و که میسازم دیگه قسمت تماس ها کار نمیکنه

کامپوننت تماس به تنهایی قابلیت درج نقشه گوگل رو نداره ( مگر این که عکس بذارید ).

متاسفانه با افزونه yt shortcodes هم کار نکردم تا راهنماییتون کنم

برای قرار دادن نقشه گوگل باید از افزونه های مکمل مثل widgetkit و افزونه ای که فکر میکنم در صفحه ی قبل این تاپیک گفتم استفاده کنید.

همچنین میتونید از ماژول Code 7 Responsive Information Map استفاده کنید و با استفاده از پلاگین module anywhere در کامپوننت تماس قرارش بدین.

نمیدونم

من از قسمت کامپوننت ها ---->> تماس ها ----> یک مورد به نام Contact - us داره که تصویرش و گذاشتم

وقتی این مطلب Contact -us , و غیر فعال میکنم دیگه این قسمت تماس با ما دیده نمیشه

و وقتی یه مطلب جدید اضافه میکنم که از اون استفاده کنم دیگه کار نمیکنه ؟؟؟؟؟

[ATTACH=CONFIG]5292[/ATTACH]

اینم تصویر مطلب contact -us در قسمت کامپوننت ها ---. تماسها

[ATTACH=CONFIG]5293[/ATTACH]

این هم تصویر مطلبی که خودم اضافه کردم تو همین مسیر و قبلی و غیر فعال کردم

[ATTACH=CONFIG]5294[/ATTACH]

دوستان اگه کسی به نتیجه ای رسید راهنمایی کنه ممنون میشم

دیگه هر چی داشت من براتون فرستادم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری