K1-Aria

یک سوال مبتدی راجع به ماژول ها

10 پست در این موضوع

سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم انجمن

یه سوال کلی داشتم

حتما دیدید که صفحات وب مثلا در صفحه اصلی یه منو بالا داریم و یه اسلاید شو و محتوا

و مسلما در صفحاتی دیگه (مثل درباره ما) دیگه خبری از اسلاید شو نیست و بقیه محتوا هست

ولی ما قالب رو با اسلاید شو طراحی کردیم و نصب کردیم ، اگه بخوایم در صفحات غیر از صفحه اصلی اسلاید شو نباشه باید از ماژول استفاده کنیم؟؟؟؟؟

یعنی باید بگید در صفحات دیگه این ماژول غیر فعال باشه؟؟؟

ممنون میشم اگه توضیح بدید و در صورتی که حدسم درست بود ، یه آموزش خوب راجع به این مبحث از ماژول ها بذارید

تشکر می کنم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

بله دقیقا به همین صورت هست. شما می تونید ماژول های مختلف را در صفحات مختلفی فعال یا غیر فعال کنید. بستگی به نوع نیازتون داره. وقتی که یه ماژولی را ست می کنید قسمت پایینش جایی برای انتخاب صفحات مورد نظرتون وجود داره.

آموزش زیر هم ببینید خیلی کمک می کنه

آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال

سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم انجمن

یه سوال کلی داشتم

حتما دیدید که صفحات وب مثلا در صفحه اصلی یه منو بالا داریم و یه اسلاید شو و محتوا

و مسلما در صفحاتی دیگه (مثل درباره ما) دیگه خبری از اسلاید شو نیست و بقیه محتوا هست

ولی ما قالب رو با اسلاید شو طراحی کردیم و نصب کردیم ، اگه بخوایم در صفحات غیر از صفحه اصلی اسلاید شو نباشه باید از ماژول استفاده کنیم؟؟؟؟؟

یعنی باید بگید در صفحات دیگه این ماژول غیر فعال باشه؟؟؟

ممنون میشم اگه توضیح بدید و در صورتی که حدسم درست بود ، یه آموزش خوب راجع به این مبحث از ماژول ها بذارید

تشکر می کنم.

دوست عزیز قالب تون رو چطور طراحی کردید؟ منظور از با با "اسلاید شو " طراحی کردن اینه که بسته نصبی(کوییک استارت) قالب رو گرفتید و نصب کردید؟

آدرس سایت رو بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد

نه

من با Dream Waver و CSS3 طراحی می کنم و اسلاید شو جی کوئری

یعنی الان سایت شما به صورت استاتیکه؟ یا اینکه از جوملا استفاده می کنید؟

خب اگه از جوملا استفاده کنید که مشکلی نداره. بسته به نیازتون می تونید هر ماژول را توی موقعیت مورد نظر فعال یا غیر فعال کنید. توی تنظیمات ماژول می تونید صفحات مورد نظر برای نمایش را انتخاب کنید

عزیز منظورم این بود که چطور باید یه قسمتی رو ماژول کنم؟؟ هنگام طراحی

با اینش آشنا نیستم

درود

طراحی قالب جوملا یه مقدار متفاوته . شما با نرم افزارهایی که برای جوملا قالب میسازند اگه کار کنید خودتون متوجه میشید . قسمتهای مختلف قالب رو بعنوان موقعیت ماژول معرفی میکنید و از اون طریق میتونید مثلا اسلاید شو را بصورت یک ماژول در موقعیت خاص و در صفحه خاص نمایش بدید .

برای این قضیه من نرم افزار آرتیستر رو بهتون پیشنهاد میدم . آموزشش هم توی انجمن هست کافیه جستجو کنید .

در خصوص طراحی html هم که خودتون انجام دادید با قابل تبدیل به جوملا هست .

این تاپیک رو ببینید : تايپيك تبديل قالب هاي html به جوملا به صورت حرفه اي

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری