ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) آپدیت جدید جوملا با نام جوملا 2.5.17 در تاریخ 2013-12-18 سایت joomla.org قرار گرفت. دوستان می تونند از طریق لینک های زیر جوملاشون را بروز رسانی کنند. فایل ها در آپلود سنتر انجمن هم قرار گرفت. پروژه جوملا در دسترس بودن نسخه 2.5.17 را اعلام کرد. این نسخه تعمیر شده می باشد. قابل ذکر هست در این نسخه مشکلات اعلام شده زیر رفع شده است. Registration emails in multilingual websites The 2.5.14 to 2.5.16 update errors Recaptcha function updated after Google’s API update causing broken captcha Version 2.5.17 Release Notes دانلود از آپلود سنتر انجمن: ویرایش شده در دی 92 توسط mmfallah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 همچنین آخرین نسخه ی ، بسته کامل فارسی جوملا 2.5.17 را میتوانید از لینکهای زیر دریافت کنید: دانلود جوملا فارسی 2.5 :: اخرین نسخه :: بدون اطلاعات نمونه دانلود جوملا فارسی 2.5 :: اخرین نسخه :: با اطلاعات نمونه (پیشفرض) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 جوملا هم معلوم نیست داره چی کار می کنه ها ؟ هر روز آپدیت!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 دوستان عزیز من آپدیت جوملام رو قبلا از یکی دیگه از سایتهای جوملایی گرفتم . آیا الان میتونم جوملام رو با این ورژنی که شما گذاشتین بروز کنم . منظورم اینه که مشکلی نیست ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 دوستان عزیزمن آپدیت جوملام رو قبلا از یکی دیگه از سایتهای جوملایی گرفتم . آیا الان میتونم جوملام رو با این ورژنی که شما گذاشتین بروز کنم . منظورم اینه که مشکلی نیست ؟ مشکلی نداره. آپدیت از جوملای جهانی ارایه میشه . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سلام تو لیست تغییرات حفره ی امنیتی خاصی نبود... به نظرتون آپدیت نکنیم مشکلی پیش میاد؟(از لحاظ امنیتی) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 با عرض سلام و ادب خدمت دوستان لطفا نحوه استفاده از فایل بروز رسانی رو توضیح میدید؟ من نسخه 2.5.x به 2.5.17 رو گرفتم چه حوری جوملامو بروز کنم؟ با تشکر. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سلام هنگام نصب با ارور زیر برخود میکنم لطفا راهنمایی کنید JFolder::create: ناتوان در ایجاد پوشه هشدار! شکست در انتقال فایل Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با عرض سلام و ادب خدمت دوستانلطفا نحوه استفاده از فایل بروز رسانی رو توضیح میدید؟ من نسخه 2.5.x به 2.5.17 رو گرفتم چه حوری جوملامو بروز کنم؟ با تشکر. فقط کافیه بسته را مثل یک افزونه توی جوملا نصب کنید. بروزرسانی انجام میشه سلامهنگام نصب با ارور زیر برخود میکنم لطفا راهنمایی کنید JFolder::create: ناتوان در ایجاد پوشه هشدار! شکست در انتقال فایل مسیر پوشه های tmpو log را در فایل کانفیگ بررسی کنید. همینطور هم سطح دسترسی پوشه ها را. تو لیست تغییرات حفره ی امنیتی خاصی نبود...به نظرتون آپدیت نکنیم مشکلی پیش میاد؟(از لحاظ امنیتی) بهتره که آپدیت کنید.نگران نباشید هیچ گونه مشکلی پیش نمیاد و به راحتی هم اپدیت میشه ویرایش شده در دی 92 توسط mmfallah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سلام من فایلها رو از آپلود سنتر انجمن دریافت و آپدیت کردم فایلها مشکلی داشتن لینکش رو برداشتین؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سلاممن فایلها رو از آپلود سنتر انجمن دریافت و آپدیت کردم فایلها مشکلی داشتن لینکش رو برداشتین؟ نه مشکلی نداشتند. فایل ها به صورت کامل از joomla.org دریافت شده و بدون هیچ گونه تغییری در آپلود سنتر انجمن برای راحتی کاربران قرار گرفته. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 دستتون درد نکنه.خیلی وقت بود که دنبال یه فایل جهت آپدیت کردن جوملا بودم.ولی هر چی دانلود کردم جواب نمی داد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 لینک دانلود برای آپدیت برای من کار نمی کنه :hoy: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 لطقا فایل بروز رسانی 2.5.x به 2.5.17 رو هم قرار بدید! با تشکر Share this post Link to post Share on other sites