ارسال شده در دی 92 به نام خدا دوستان سلام من دوره ی کاردانی کامپیوتر رو سپری می کنم و برای پروزه ی پایان دوره به کمک شما دوستان نیاز دارم موضوع پروژ هی من : joomla AND my sql هست . در کل میخوام ساختار هر کدوم رو توضیح بدم بعد ارتباطی که با هم دارند و در نهایت یک وب سایت که بر اساس این دو ساخته شده رو تشریح کنم . وب سایت خودم رو که از این دو مقوله بهره می بره در پروژه شرح می دم . اما دوستان اگه مطالبی در سطح پروژه ی پایان دوره ی کار آموزی در زمینه ی joomla و my sql دارند لطفا به من کمک کنند . پیشاپیش از همکاری صمیمانه ی شما دوستان تشکر می کنم . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 هزینه پروزه بصورت کامل 100 تومان در صورت تمایل از طریق ایمیل یا پ.خ با بنده در تماس باشید ir.sarj@chmail.ir موفق باشید! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 هزینه پروزه بصورت کامل 100 توماندر صورت تمایل از طریق ایمیل یا پ.خ با بنده در تماس باشید ir.sarj@chmail.ir موفق باشید! با تشکر دوست من خودم توانایی انجام پروژه رو دارم . فقط میخوام توضیحاتی در مورد جوملا و پایگاه داده ی نامبرده داشته باشم . مثلا چند صفحه توضیح در مورد هر کدوم . بازم مرسی Share this post Link to post Share on other sites