ارسال شده در دی 92 دوستان سلام میخواستم حداقل قیمت کد نویسی یه کامپوننت و حداکثر قیمت کد نویسیش رو بهم بگین. من میخوام یکی از دوستان برام کامپوننت مد نظرم رو بنویسیه. ولی میخوام حدود قیمت رو بدونم بعد تصمیم به انجامش بگیرم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 حداقل قیمت از 200 ت برای یک کامپونت بسیار ساده بگیر تا بی نهایت برای پیشرفته ! بستگی به پروژه داره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 واقعا نمیشه حداقا و حد اکثر رو گفت اما برای حداقعا میشه300 رو در نظر گرفت اما حداکثر.................. قیمت گذاری برای هر پ=روژه متفاوت است بهتره پروژه مد نظر رو بگین تا حدود قیمت رو بگیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 با تشکر از مدیران برای پاسخگویی دوستان در مورد کامپوننت مورد نظر باید عرض کنم: من یه کامپوننت میخوام تو مایه های feed gator ولی نه مثل اون! کامپوننتی که من میخوام باید امکانات زیر رو داشته باشه: 1- rss بهش بدی و متن و عکس رو کامل کپی کنه و با همون عنوان انتشار بده![motat] 2- یه قسمت داشته باشه که لینک منبع رو بهش بدی و پایان هر مطلب اضافه کنه ولی با قابلیت دادن رنگ به متن مثلا سفید کنه اون متن رو که با رنگ زمینه یکی بشه و معلوم نباشه. 3- یه قسمت داشته باشه که خودش کلمات کلیدی از توی مطلب در بیاره و اضافه کنه! 4- کلا میخوام این کامپوننت اتوماتیک باشه و وقتی که شما تنظیمات اولیه بهش میدی دیگه کاری باهاش نداشته و مثلا هر 1 ساعت تمام این کارها رو خودش انجام بده. ممنون میشم دوستان و اساتید محترم قیمت بهم بدن. من با feed gator کار کردم خیلی هم خوب بود! ولی مثلا دو تا مشکلی که من داشتم این بود که اولا دستی باید کیلیک میکردی تا مطلب انتشار بده بعد یهو از هر مطلب 5 تا 10 تا منتشر میکرد.:hooom: اگه دوستان کسی باشه که در این مورد هم راهنمایی کنه ممنون میشم.:33: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 دوستان پس چرا دیگه کسی جواب نمیده؟ Share this post Link to post Share on other sites