ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام دوستان نياز به يك قالب اختصاصي دارم تصوير قالب پيوست شده ولي سايز تصوير كوچك هست لطفا دوستان قيمت بدن [ATTACH=CONFIG]5344[/ATTACH] لطفا هزينه و زمان طراحي رو فقط پ خ كنيد دوستان قالب مورد نياز براي جوملا 2.5 ویرایش شده در دی 92 توسط hamidjoon Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 طراحی قالب ذکر شده 400 تا 500 هزارتومان پیاده سازی کامل وب سایت(مهندسی معکوس) 1 الی 1.2 میلیون تومان در صورت تمایل از طریق پ.خ یا ایمیل با بنده در تماس باشید! موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 قیمت:600 هزار تومان زمان تحویل:1ماه نوع قالب:ریسپانسیو یا واکنشگرا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 طراحی قالب خام حدود 150 تا 250 و طراحی سایت حدود 600 تا 800 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 درود هاست تکتاز سرور(500 مگ) + دامنه ی ای ار +هزینه ی طراحی = 400 هزار تومان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 من کار اصلیم گرافیک و طراحیه نمونه کارام هم در سایتم موجوده ... طراحی psd خام 150 تا 300 به صورت حرفه ای ، اختصاصی و گرافیکی تبدیل آن در مدت زمان کمتر از 2 هفته به صورت کامل ( جوملا 2.5 ) ... 600 تا 800 میگیرم (به همراه مدیریت محتوای مطالب) مباحث بهینه سازی فایل های تصویری و سئوی سایت هم رعایت خواهد شد ... جمعا چیزی بین 750 تا 1100 میشه ... برای این چیزی که من دیدم (البته تصویر خیلی کوچک بود و فایل ضمیمه ای هم من ندیدم) برای تبدیلش 700 میگیرم ... خواستی درخدمتم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 اگر وبسایت نمونه دارید لطفا ایمیل کنید تا قیمت رو خدمتتون ارسال کنید و یا طرح رو واضح تر ارسال کنید تا بشه قیمت داد. قالب رو میتونیم برای ورژن های مختلف جوملا طراحی کنیم. در صورت تمایل به ما ایمیل بزنید و یا با ما تماس بگیرید. info@magicgfx.ir Share this post Link to post Share on other sites