ارسال شده در دی 92 دوستان این قالب رو من برای پدرم ساختم.حدودا چه قیمتی روش میشه گذاشت!؟به عنوان نمونه کار!چه نمره ای از دو لحاظ گرافیکی و فنی بهش میدید!؟ آدرس: پایگاه حجت الاسلام والمسلمین انصاری راد - جوملا فارسی توسعه و پشتیانی توسط شرکت نوید ایرانیان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 انتی ویروس نمیزاره باز شه آنتی ویروست چیه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 انتی ویروس نمیزاره باز شه<br>آنتی ویروست چیه؟راهکار برای حل این مشکل چیه!؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 قالب دارای ایردات کلی هست که اگه تازه شروع کردی بد نیست ، البته فقط و فقط برای شروع باید بیشتر تمرین کنی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 قالب دارای ایردات کلی هست که اگه تازه شروع کردی بد نیست ، البته فقط و فقط برای شروع باید بیشتر تمرین کنی میگن آنتی ویروس نمی گذاره باز بشه.این بخاطر چیه؟راه حل اون چیه!؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 والا با عرض معذرت فقط می تونم بگم آدم واسه پدر خودش بیشتر از اینا باید مایه بزاره... همین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 جناب سایتون مشکل داره ، باز نمیشه برای دوستان ! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سایت شما بلوک شده از طرف نود 32 الان انتی ویروس رو غیر فعال کردم چک کنم اما سایت کلا بسته است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 به احتمال 50 درصد مشکل از اسلایدرتون هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 به احتمال 50 درصد مشکل از اسلایدرتون هست یعنی چه جوری میتونه اسلایدر مشکل داشته باشه!؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سایت شما بلوک شده از طرف نود 32 الان انتی ویروس رو غیر فعال کردم چک کنم اما سایت کلا بسته است الآن دوباره سایت بازشد.برای ایجاد تغییرات جزئی موقتا بسته بودم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 جناب سایتون مشکل داره ، باز نمیشه برای دوستان ! الآن دوباره باز میشه.برای انجام تغییراتی موقتا غیرفعال بود. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 آقا جان سایتت باز نمیشه :hoy: شرمنده.قبلا موقتا بنا به دلایلی غیرفعال کرده بودم .حالا بازه میتونی ببینی Share this post Link to post Share on other sites