ارسال شده در دی 92 http://www.mobile.ir/ Digionline - دیجی آنلاین - لیست قیمت آنلاین هزاران فروشنده</title> <script src="/public/Scripts/Plugins/BXSlider/jquery.carouFredSel-6.2.1.js"></script> <script> $(document).ready(function () { $(".last-inserted-products .main-carosel-page").carouFredSel({ width: 653, align: true, height: 150, prev: '.perv-carousel-btn',next: '.next-carousel-btn', items: { visible: 4, minimum: 4, height: 124 }, scroll: { pauseOnHover: true }, auto: { timeoutDuration: 3000, delay: 2000, duration: 3000 } }); }); </script> <title> این سایت های آگهی هستش دیگه ؟ هزینه طراحی چنین سایت چه قدر می شود ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 سلام این دو سایت با جوملا طزاحی نشده و دارای اسکریپت های اختصاصی هستند قیمت پایه برای طزاحی آنها از 2 شروع میشه اگر بخواهید کمی متفاوت تر و گرافیکی تر کار کنید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 این سایتها آگهی هستند درسته ؟ با چه چیزی می شه چنین سایتهایی درست کرد ؟ دقیقاً کار این سایتها چیست ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 هزینه پایه 4 ت 1- بله هم اگهی و هم مارکتینگ 2- با ایتفاده از برنامه نویسان مجرب 3- مارکتینگ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 طراحی همچین سایتی کار اسونی نیست . شما باید به نوشتن برنامه کاملا مسلط باشید تا بتونید همچین سایت زیبایی رو طراحی کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 کامپوننت این سیستم توسط مهندس نجفی نوشته شده اگر دوس داشتید با ایشون تماس بگیرید farzad.najafi8 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 من حاضرم با قیمت 2.5 میلیون تومان در سه قسط با ظاهری بسیار شکیل تر و خیلی فوری کمتر از 2 هفته با جوملا 2.5 پیاده سازی کنم ... ولی ورود اطلاعات به پای خودتون ( هرگونه سوالی داشتی درخدمتم) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 92 این گونه سایت ها رو معمولا با اسکریپت می نویسن اما ... من کسایی سراغ دارم که میتونن تو محیط جوملا با کمی ادیت کامپوننت و ... این سایت رو بالا بیارن Share this post Link to post Share on other sites