roz6662

این افزونه چیست؟

7 پست در این موضوع

دوربین مداربسته : بزرگترین سایت دوربین مداربسته در ایران

این وبسایت از چی استفاده کرده؟

نام افزونه چیست؟

4تا از محصول را داره و خرید نداره وقتی مشخصات فنی میزنه میره مشخصات فنی وبه صورت تب هستش

کلا برای این قسمت ازچه نوع کامپونت و ماژول یا پلاگینی استفاده شده؟

ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

دوربین مداربسته : بزرگترین سایت دوربین مداربسته در ایران

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

خیلی ممنون از پاسختون

ولی مشکلی که من دارم اینه که کلا این محصولات با چی وارد شده ایت که 8تا تو صفحه اصلی میاره و مشخصات فنی میزنیم میره اون صفحه

کلا این که اینو قطعا نمیشه تو ایجاد مطلب ایجاد کرد قطا از کاپونت استفاده شده یا غیر از اینه ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

چون من تو این قسمتش موندم

از ایجاد مطلب که میزنم مطلب هستش اینجوری نیس

کلا چیکار کنم اینجوری دربیاد چون سایت ماله مشتری هس و خواسته محصولاتش طبق اون سایت باشه

سایت در حال طراحی هم

سیستم سایان - سیستم سایان|دوربین مداربسته|دوربین مدار بسته در تبریز

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خیلی ممنون از پاسختون

ولی مشکلی که من دارم اینه که کلا این محصولات با چی وارد شده ایت که 8تا تو صفحه اصلی میاره و مشخصات فنی میزنیم میره اون صفحه

کلا این که اینو قطعا نمیشه تو ایجاد مطلب ایجاد کرد قطا از کاپونت استفاده شده یا غیر از اینه ؟

کلا چیکار کنم اینجوری دربیاد چون سایت ماله مشتری هس و خواسته محصولاتش طبق اون سایت باشه

سایت در حال طراحی هم

افزونه خاصی استفاده نشده . صفحه اصلی محصولات به صورت جدول طراحی شده و توی صفحات داخلی هم از پلاگین زیر استفاده شده

Tabs - NoNumber - Joomla! Extensions

خیلی ممنون از پاسختون

سایت در حال طراحی هم

درود

افزونه خاصی نیست با ادیتور خود جوملا اینجوری طراحی کردند بدین صورت :

1- یه ماژول html سفارشی بسازید 8 تا از کالاهاتون رو توش قرار بدید مانند دمویی که گذاشتید

2- اون دکمه مشخصات فنی که نوشته با یه نرم افزار مثل فوتوشاپ درستش کنید

3- توی مدیریت مطالب برید و برای هر دستگاه یه مشخصات فنی درست کنید .

4- به ماژول html دستی که ساختید برید و روی دکمه مشخصات فنی که ساختید کلیک راست کنید و گزینه inset link و مسیر لینک رو بدید به اون مطلبی که مربوط به مشخصات فنی همون دستگاهه .

برای راحتی کارتون هم میتونید از ویرایشگر JCE استفاده کنید ( توی انجمن هست سرچ بزنید ) . ویرایشگر jce این امکان رو بهتون میده که وقتی insert link رو میزنید از بین مطالبتون یکی رو انتخاب کنید و لینک بدید

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری