javad.nagizadeh

اختلال سایت با سرور ***درخواست کمک فوری

13 پست در این موضوع

با سلام

سایت بنده حدود یکماه بدون مشکل بر روی هاست فعال بود اما امروز متوجه شدم سایتم از طریق سرور مسدود شده . بعد از ارسال تیکت به مدیر سرور پاسخ داده شده که سایتم با سرور تداخل داره و باید تغییر سرور بدم

آیا راه حلی برای حل مشکلم بدون تغییر سرور وجود داره ؟

قالب سایتم را از پی سی تمپلت خریداری کرده بودم و آدرس سایتم : www.neonsigns.ir

لطفا راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

چه نوع تداخلی ؟

از هاستینگ اطلاعات دقیق تری بگیرید تا بشه بررسی کرد و در صورت امکان رفعش کرد

تداخل؟

اگه مایل باشید ما می تونیم به صورت آزمایشی سیاتتونو میزبانی کنیم تا ببینیم مشکل چیه.

سلام

منم از همین شرکت خدمات گرفتم و همین یک هفته پیش یکی از سایت هام رو مسدود کردن و متاسفانه فقط میگن سایت تداخل ایجاد کرده و خیلی هم شدید بوده البته به من گفتن که تداخل sql بوده ولی اطلاعات کامل تری ندادن

من در نهایت مجبور شدم بعد از یک هفته پیگیری و جواب نگرفتن یک هاست جداگانه از خودشون بخرم و سایت رو منتقل کنم روی هاست جدید.

یک نکته اینکه سایت من یک جوملا با قالب آرتیستر خیلی ساده هست و تنها افزونه ای که روش نصبه اینها هست:

phoca download , jcomment , xmap , RSmediagallery , widgetkit

این سایت در قیاس با سایر سایت هایی که من روی همین سرویس دارم خیلی کم حجم ، کم استفاده و افزونه هاش که که همین ها بود

اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند ببینیم یک سایت جوملایی چه نوع تداخلی میتونه روی سرور ایجاد کنه که از این موارد جلوگیری کنیم تا در آینده آبرومون این طوری نره:hooom::hooom::ooofe::ooofe::ooofe:

ودود به هاست هم ممکن نیست و سایت هم همینطور

پاسخی که مدیر سرور به من دادند این بود که سایتم برای سرور اختلال ایجاد کرده و نمتونن برای من هاست ارایه بدن و تنها بکاپ سایت و هزینه ها را برایم میدن

خدمات این شرکت راضی کننده بود ولی در آخر بدون اطلاع من سایتم را مسدود کردن و نمی دونم چه کار باید انجام بدم

الان رتبه سایتم هم تو گوگل از صفحه اول به دوم و سوم رفته

من فکر کنم خود این هاستینگه مشکل داشته باشه

چون حدود دو ماه پیش یه هاست با شراط خیلی خوب و قیمت مناسب ازش گزفته تا یکماه همه چیز خوب بود بعد یکماه همین صحبتی که شما گفتید را بهونه کرد الا اینکه سئوی وبم را پایین آورد دلیلای مسخره اعلام کرد.

نسخه سی پنلشون لایسنس نداشت و حرف های بیربط را بهونه می کرد.

به نظر من باید تو قوانین خرید و فروش هاست حقوق مشتری هم گنجانده بشه که یه هاست یا نماینده هاست یه طرفه قرار داد را فسخ نکنه

یه سایته دیگه دارم که بدون مشکل تو همین سرور و از همین شرکت هاست گدفته بودم بیشتر از یکسال هست که داره کارمیکنه

بهر حال از مدیران انجمن درخواست میکنم تا چند

شرکت فروش هاست مطمن و تست شده معرفی کنید تا چنین مشکلاتی نداشته باشیم

اضافه میکنم درصورت امکان بگید چه نوع هاستی برای میزبانی جوملا2.5 مناسبتره ،سی پنل ،لینوکس ،ویندوز ...

متاسفانه تبلیغات تو اینترنت خیلی زیاده و انتخاب خیلی سخت

برای جوملا که هاست لینوکسی بهتره و پنل هم به نظر من سی پنل کاربرپسند تره تا دایرکت ادمین

در مورد خود هاست هم که نمیشه اینجا گفت چون تبلیغ میشه

شما به این لینک یه سربزنید

انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران

هاست هایی که با قیمت پایین کلی مشتری میگیرن و بیش از حد توان سرور مشتری میگیرن تا اون قیمت کم به مشتری جبران شده باشه!

نتیجش همین میشه,

این مشکلات همه از طرف سرور هاستینگ شما نا مناسب عوض کنید برید به یه هاستینگ با کیفیت بالا رتبه هاست های ایرانی رو نگاه کنید متوجه میشید

تو گوگل سرچ کنید

سلام

آبتین وب یه شرکت نسبتا معتبر هست که توی webhosting.info معرفی شده

نمیدونم چرا اینطوریه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری