mohammad_2039

صفحه اول به طور كامل فلش باشه

9 پست در این موضوع

با سلام به دوستان عزيز

من يه home page فلش دارم كه ميخوام سايتم با اين صفحه شروع بشه. چطوري ميتونم به جاي صفحه اول جوملا اين صفحه رو بالا بيارم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

می تونید به صورت اینترو استفاده کنید و هم می تونید توی صفحه اصلی جوملا کار کنید بسته به خودتون داره که چطور بخواید استفاده کنید

ارسال شده در (ویرایش شده)

با تشكر از عنايت جنابعالي

لطفا يه كم واضح تر توضيح بديد كه من بتونم اين كار رو انجام بدم. در عمل بايد چيكار كنم. اگه بخوام تو صفحه اصلي كار كنم چطوري بايد كار فلشم رو در تمام صفحه گسترش بدم كه فقط فلش ديده بشه. و اگه اينترو بخوام استفاده كنم با جوملا ممكنه يا بايد فلش رو يه طور ديگه لود كنم و يه لينك به صفحه اول جوملا بدم. راستش من با asp.net كار ميكنم و سايتم رو تو هاست ويندوز بالا ميارم. حالا مي خوام همون فلش رو تو هاست لينوكس استفاده كنم كه اون هاست فقط قابليت نصب جوملا و ورد پرس و از اين دست رو داره. حالا اگه ممكنه يكم بيشتر راهنماييم كنيد تا بتونم انجامش بدم. بينهايت ممنونم

ویرایش شده در توسط mohammad_2039

شما می تونید از اینترو استفاده کنید. به این صورت که یک فایل html به نام index.html تو روت اصلی سایت ایجاد می کنید و کل سایت جوملاییتون را می برید توی یک مسیر مثلا یه پوشه می سازید به اسم fa. به فلشی که توی فایل html هم گذاشتید به این صورت آدرس می دید. yoursite.com

اگه بخوام از صفحه اصلي جوملا استفاده كنم چي ؟؟ ميشه يه كار فلش رو كامل روي صفحه اول جوملا گسترش داد. يعني قالب بشه اون فلش

بله به این صورت هم میشه که باید به طراحی قالب مسلط باشید.

به غیر از اون می تونید توی صفحه اصلی مثلا توی یک موقعیت ماژول اون فایل فلش را قرار بدید و اندازش هم بزرگ کنید

خيلي ممنون از راهنماييتون، كمك خيلي خوبي بود. فقط يه سوال ديگه هم دارم امكام داره بفرماييد براي فراخواني فلش در يك صفحه html چگونه بايد عمل كنم. فايل swf رو كنارش ميزارم اما چون خروجي html كه از asp.net گرفتم كنترل خودش رو داره عمل نميكنه و فلش رو نمايش نميده. با تشكر

از کد زیر استفاده کنید

<object type="application/x-shockwave-flash" data="myclip.swf" 
   width="550" height="400"> 

<param name="movie" value="myclip.swf" />
   <param name="quality" value="high" />
</object>

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری