deldade

مشکل با موضوعات و لینک ها و مطالب

5 پست در این موضوع

سلام

من یه سایت رو داشتم تو لوکال آماده میکردم

برای حذف index.php متن داخل اون فایل بی اسم رو عوض کردم و تنظیمات mod_rewrite رو دستکاری کردم

غیر صفحه اصلی سایت هر صفحه ای که توش index.php نبود باز نمیشد و اگر تو آدرسی index.php می نوشتی صفحه اول سایت رو نشون میداد

حتی تو صفحه contact-us

به همین خاطر تو یه هاست که مربوط به یکی از سایتای قبلیمه یه سابدامین ساختم و این سایت رو علی الحساب برای کامل شدن انتقال دادم اونجا

بعد از برگردوندن فایل.htaccess به حالت عادی و برگردوندن تنظیمات mod_rewrite به حالت اولیه مشکل ارور page not found حل شد

ولی هر صفحه ای که باز میشه دقیقا همون صفحه ی اصلی سایته حتی صفحه contact-us که باید فرم تماس با ما رو نشون بده بازم همون مطالب صفحه اول رو نشون میده

البته ماژول ها درست کار می کنن و در صفحه های خودشون نشون داده میشن

حالا از دوستان میخوام که به من تو حل مشکل درست نشون دادن مطالب و مجموعه ها کمک کنن...

در ضمن ماژول حدیث که به صورت پیشفرض تو جوملا بود کار نمیکنه ... اونم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم

دمورستگاران - خانه

البته این ربطی به هیئت نداره فقط واسه کامل شدن اینجا آپلود کردم

دست همه ی بچه های گل این سایت درد نکنه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

تغییرات را به حالت اول برگردانید.

در لوکال این کار به خاطر نسخه آپاچی نمیتوانید انجام دهید

در هاست شما کافیست قبل از اننخاب گزینه rewrite فایل htaccess.txt را به .htaccess تغیر نام دهید (. ابتدای اسم است)

سلام دوست عزیز

من تغییرات رو به حالت اول برگردوندم

بعد از انتقال سایت به هاست هم htaccess رو درست کردم (با یک نسخه از فایل اصلی بسته جوملا) هم rewrite رو گزاشتم رو خیر

حالا کدوم رو اول انجام دادم نمیدونم

الان باید چکار کنم؟؟؟

سلام دوست عزیز

من تغییرات رو به حالت اول برگردوندم

بعد از انتقال سایت به هاست هم htaccess رو درست کردم (با یک نسخه از فایل اصلی بسته جوملا) هم rewrite رو گزاشتم رو خیر

حالا کدوم رو اول انجام دادم نمیدونم

الان باید چکار کنم؟؟؟

شما روی هاست همون کارها را انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. index.php هم حذف میشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری