eilee

مشکل در مصرف بیش از حد پهنای باند سایت

8 پست در این موضوع

سلام دوستان.

سایت من با اینکه تعداد بازیدکننده هاش فعلا اونقدر زیاد نیست(روزانه شاید حد اکثر 5 نفر) ولی روزی 2 تا 3 گیگ پهنای باند مصرف می کنه. با پشتیبانی هاستم صحبت کردم میگن که شاید یکی از افزونه ها یی که روی سایت نصب هست اینقدر داره مصرف می کنه. البته چند تا نرم افزار رو هاستم گذاشتم برای دانلود که الیته حجمشون در حد 2-3 مگ هست، ولی از اونجایی که بازدید کننده هام کمه فک نمی کنم دلیل مصرف زیاد پهنای باندم این باشه( از طریق گوگل وبمستر هم سایتی ندیدم که به سایت من و به این نرم افزار ها لینک داده باشه). چجوری می تونم بفهمم که این پهنای باند کجا مصرف میشه و کنترلش کنم؟ اگه مربوط به افزونه هاست از کجا بفمم کدوم افزونه است؟

خیلی ممنون میشم هر چه زودتر کمکم کنید آخه پهنای باندم داره تمومو میشه!

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگه از سی پنل استفاده می کنید فایل لاگ بررسی کنید,

تو سی پنل به بخش Awstats برید و تو منو سمت چپ Downloads انتخاب کنید !

اونجا اسم فایل ها و صفحاتی که بیشتر حجم پهنای باند مصرف می کنند به ترتیب لیست می کنه

با سلام

پیرو صحبت های دوست عزیزم phptik

باید بگم خیلی از موارد میتونه تومصرف پهنای باند دخیل باشه یکی از موارد چیزی هست که دوستمون اشاره کردن

1:استفاده بیش از حد از اسکریپت ها مخصوا آمار بازدید ها

2: استفاده از ماژول و پلاگین و کامپوننتی که مصرف زیاد از پهنای باند داره

3:قرار دادن فایل برای دانلود در خود هاست

4:استفاده سایت های دیگر از عکس ها و منابع شما

5:وجود کدهای مخرب در کدهای سایت شما

6:مشکل داشتن هاست

سلام. من در سی پنل قسمت Awstats را از تاریخ اول ژانویه تا امروز که 20 ژانویه است بررسی کردم. حدود 19 گیگ پهنای باند مصرف شده است که در قسمت downloads روی هم رفته کمتر از 1 گیگ پهنای باند مصرف شده. ولی در قسمت File type مورد اول آن به اسم unknown بوده که 17.99 گیگ پهنای باند مصرف کرده که فکر می کنم مشکل اصلی از همینجا باشد.(در زیر عکس این قسمت را ضمیمه کرده ام) از کجا باید بفهمم این فایل های Unknown در کجا قرار دارند و مربوط به چی هستند؟

[ATTACH=CONFIG]5565[/ATTACH]

خیلی ممنون

به هاستتون بگید فکر می کنید روی سایتتون شل ریخته باشند. براتون anti shal را تست کنند و سایت را بررسی کنند.

سلام.

سایت رو با آنتی شل بررسی کردن میگن هیچ شلی روی سایت نیست.شاید یکی از کامپوننت ها داره اینجوری پهنای باند مصرف میکنه؟من سایت رو به مدت 4 ساعت از دسترس خارج کردم به جز یک باری که خودم با یوزر پس ادمین واردش شدم هیچ بازدید دیگه ای نداشت ولی بعد 4 ساعت دیدم پهنای باندم 5 مگ مصرف شده!! به نظرتون مشکل از افزونه هام نیست؟ یعنی هیچ راه دیگه ای نداره بفهمم مشکل از چیه؟

باید تست کنی ببینی کدوم افزونه هستش که داره پهنای باند رو میخوره

ببینید از کی چنین حالتی رخ داده بعد اون هرچی افزونه نصب کردید رو با آزمون خطا پیدا کنید کدوم افزونه مشکل داره

سلام دوست عزیز

شما از افزونه ی K2 استفاده می کنید؟؟؟

چون دوتا از سایت های من هم دقیقا همین مشکل رو داره و پس از چند ماه بیچارگی و عصاب خوردی فهمیدم مشکل از K2 هست

بروز رسانی کردم درست نشد ، هر کار کردم درست نشد

فعلا هم سایتم روی هواست...

آیا شما هم از افزونه ی k2 استفاده می کنید؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری