ارسال شده در بهمن 92 سلام نیاز به یک فرم طراحی شده rsforms دارم . 3 تا لیست دراپ داون میخوام داشته باشه و یه فیلد توتال که مجموع انتخابهای کاربر از دراپ داون را نشون بده. که در نهایت وصلش کنم به بانک ملت و هزینه از مشتری دریافت بشه. یه نمونه براتون میزارم که تقریبا شبیه چیزیه که من میخوام هاديران :: فرم سفارش آنلاين سرويس اينترنت پرسرعت ويژه استان آذربايجانشرقي Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 شرایط و کارهایی رو که می خوای رو بگو ؟:33: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 شرایط و کارهایی رو که می خوای رو بگو ؟:33: نمونه گذاشتم که دوست عزیز. شما اگه میتونی طراحی کنی پ خ بده زنگ بزنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 می نویسمش نمونه رو دیدم اطلاعاتی که تو می خوای بزاری بگو ؟ ایمیل من هم که هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 ببین دوست عزیز نام نام خانوادگی . . . . . تا اینجاش که مهم نیست حالادوتا دراپ داون اینجا میخواد اولی : نوع سرویس انتخابی(حدود 20-30 تا گزینه داره که خودم باید بتونم اضافه و کم کنم یا قیمتاشونو تغییر بدم) دومی:هزینه نصب و راه اندازی (3 تا گزینه داره) حالا دارپ داون اولی (نوع سرویس) + دومی (هزینه نصب) یه قیمت بهمون میده که این قیمت رو در جمع کل نشون میده و میره واسه پرداخت. فکر کنم الان کاملا واضح توضیح دادم. بازم اگه مشکلی بود شماره تلفن پ خ کنید تا زنگ بزنم دوستانی که شماره تلفن به هر دلیلی نمیتونن بدن زحمت نکشن. چون من خیلی حوصله ایمیل زدن ندارم. Share this post Link to post Share on other sites