saray

نحوه راست چین کردن قالب در Artisteer4

10 پست در این موضوع

سلام. من تو نرم افزار Artisteer4 یه قالبی رو طراحی کردم برای اولین بار. حالا میخوام کل سایت راست چین بشه. یعنی منوها از سمت راست شروع بشه. درکل سایت راست چین بشه. میشه راهنمایی کنین؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست من شما باید firbug رو نصب کنید بعد notpad++ با دستورات css باید از چپ چین به راست چین تغییر بدی که بیشترشون float :left هست که به float :right تغییر بدی

اگه دمو داری بذار تا بگم بهت

درود

اصلا لازم نیست کدی تغییر بدین

تو آرتیستر وقتی میخوای خروجی بگیری اکسپورت کنی به قسمت تنظیمات برو و rtl رو انتخاب کن همه چی راست چین میشه

[ممنون. ولی میشه بگین rtl کدوم قسمت نرم افزاره چون اولین باره دارم با این نرم افزار کار میکنم. مسیرشو لطف کنین اینجا بنویسن.

سلام. من تو نرم افزار Artisteer4 یه قالبی رو طراحی کردم برای اولین بار. حالا میخوام کل سایت راست چین بشه. یعنی منوها از سمت راست شروع بشه. درکل سایت راست چین بشه. میشه راهنمایی کنین؟

درود

توی منوهای خود آرتیستر 4 یه جا بود . بگردید دنبال layout یا direction . مثل برنامه word*با خط نشون داده بود اگه اشتباه نکنم ک راست به چپ و چپ به راست داشت .

موفق باشید

درود

توی منوهای خود آرتیستر 4 یه جا بود . بگردید دنبال layout یا direction . مثل برنامه word*با خط نشون داده بود اگه اشتباه نکنم ک راست به چپ و چپ به راست داشت .

موفق باشید

آخه تو layout همچین چیزی نیست. تب edit گروه paragraph هست که اونجا هم فقط میشه پاراگراف رو راست چین کرد

[ATTACH=CONFIG]5599[/ATTACH] تب های layout و edit رو اینجا میذارم ببینین. البته تب edit غیر فعاله یعنی وقتی متن انتخاب میشه فعال میشه.[ATTACH=CONFIG]5598[/ATTACH]

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری